Почивки за 14-ти февруари

Екскурзии и пътувания за Свети Валентин

 

Пътуването е любов и любовта е пътуване. Двете неща вървят ръка за ръка и в този смисъл датата 14 февруари - отричана от едни и очаквана с нетърпение от други - съчетава два празника в едно. Празника да си с любимия човек и празника да си на ново или вече любимо място. За всички влюбени в пътешествията и приключенията сме подбрали няколко интересни предложения за екскурзии в средата на февруари месец. 

 

 

 

 

 

»    Карнавал във Венеция - автобусна програма

Свети Валентин във Венеция

 

12 февруари 2015 - 16 февруари 2015 / 2 нощувки + нощни преходи

 

 

Венеция е известна още като „Кралицата на Адриатика“, „Град на водата“, „Град на мостовете“ и „Град на светлината“. Няма друг град като Венеция - 180 канала, 450 моста и великолепни дворци. Целият град е една уникална забележителност сам по себе си. Най-добрият начин да усетите духа на Венеция и да я разгледате е да повървите пеша. Карнавалът във Венеция беше възобновен през 1980 г. и се провежда така, сякаш никога не е имало прекъсване. Ще бъдете във Венеция в един от последните дни на  Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Цени от € 172 / 335 лв. на човек.

 

 

 

 

 

 

 

виж повече »

 

 

 

 

 


 

 

 

 

»    Париж - самолетна програма в града на любовта

Свети Валентин в Париж 2015

 

12 февруари 2015 - 15 февруари 2015 / 3 нощувки

 

 

Париж е сред онези европейски градове, които никога не губят блясъка и притегателната си сила за туристи от цял свят. От романтичната Сена до просторните многоцветни пейзажи и сгушените на всеки уличен ъгъл кафенета, той е същината на всичко френско. Вгледайте се в булевардите, обсипани с внушителни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Насладете се на невероятния вкус на сирената, шоколада, виното и морските деликатеси. Почувстайте как вятърът гали лицето ви, докато се движите с ролери през Бастилията или усетете пристъпа на страх и удоволствие на върха на Айфеловата кула. За нито един от тези мигове няма да изпитате съжаление в последствие. Цени от € 659 / 1289 лв. на човек с включени летищни такси.

 

 

 

 виж повече »

 

 


By Stanislava Belcheva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка