Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Почивки чужбина - Великден и майски празници

 • Golden Beach , Хотел 4* , Крит

  Тип Оферта:

  Майски празници на остров Крит. Самолетна програма с 3 нощувки с включени летищни такси. Ранни записвания за всички резерваци направени до 28.04.2017.

   

  Хотелът:

  Хотел Golden Beach е разположен е в живописния курорт Херсонисос и се намира само на няколко крачки от плажната ивица. Центърът на града е отдалечен на 500 м. Посреща своите гости с изцяло обновен облик и интериор

  Цена на човек от: € 273

 • Kymata , Хотел 3* , Санторини

  Тип Оферта:

  Майски празници на остров Санторини. Самолетна програма с 3 нощувки с включени летищни такси.

   

  Хотелът:

  Хотел Kymata е разположен в тих район, в близост до центъра на селището Камари и на 50 м от плажа. Хотелът е микс от модерно строителство и типична гръцка архитектура. Благодарение на благоприятното си разположение, може бързо и лесно да се достигнат многото кафенета, ресторанти и барове.

  Цена на човек от: € 289

 • Blue Sea , Хотел 3* , Санторини

  Тип Оферта:

  Майски празници на остров Санторини. Самолетна програма с 3 нощувки с включени летищни такси.

   

  Хотелът:

  Хотел Blue Sea е разположен в Камари, на източното крайбрежие на остров Санторини, на около 100 метра от плажната ивица. Намира се в близост до древна Тира, музея на вината и музея на минералите и фосили. Тъй като хотелът се намира на хълм гостите се радват на невероятната гледка към Егейско море. Подходящ за икономична почивка и любители на допълнителни екзкурзии.

  Цена на човек от: € 297

 • Eri Beach & Village , Хотел 4* , Крит

  Тип Оферта:

  Майски празници на остров Крит. Самолетна програма с 3 нощувки с включени летищни такси.

   

  Хотелът:

  Хотелът Eri Beach & Village е разположен директно на брега на морето. В близост до хотела можете да намерите следните забавления - аквапарк Star Beach с много пързалки, водни спортове и пясъчен плаж, на 5 км се намира малък голф клуб, на 1км в Херсонисос има много барове и ресторанти разположени както на главната улица, така и на крайбрежния булевард.

  Цена на човек от: € 310

 • Santorini Reflexions Sea , Хотел 4* , Санторини

  Тип Оферта:

  Майски празници на остров Санторини. Самолетна програма с 3 нощувки с включени летищни такси.

   

  Хотелът:

  Santorini Reflexions Sea е очарователен хотел, постоен в традиционен цикладски стил. Разположен е в курорта Камари, в близост до известния черен вулканичен плаж в източната част на райския остров Санторини. Отдалечен е на 10 км от Фира. Хотелът предлага на гостите си комфортно настаняване и спокойна атмосфера на брега на морето. Подходящ най-вече за двойки.

  Цена на човек от: € 331

 • Catalonia Park Putxet , Хотел 4* , Барселона

  Тип Оферта:

  Майски празници в Барселона. Самолетна програма с 3 нощувки и включени летищни такси.

   

  Хотелът:

  Хотел Catalonia Park Putxet е разположен на 15 мин. от Саграда Фамилия и предлага лесен досъп до метро и градски транспорт. Подходяща отправна точка за опознаване на забележителностите в Барселона.

  Цена на човек от: € 353

Получавай пръв най-изгодните оферти