! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи ! Актуална информация за всички пътуващи

Намери изгодни самолетни билети до Пекин

Пекин

ИЗГОДНИ ПОЛЕТИ ДО ПЕКИН

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Пекин? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Пекин и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Пекин, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Пекин са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.

Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Пекин

Редовни полети от България до Пекин се изпълняват от София. Полети до Пекин могат да се намерят и от Варна и Бургас, но освен, че са с неудобни и дълги маршрути, те са на значително по-високи цени. Изгодни самолетни билети до Пекин можете да резервирате и за полети от близко разположените до някои части на България летища - Букурещ и Солун.

 

 

»    София – Пекин

Евтини самолетни билети до Пекин се предлагат от руската авиокомпания Aeroflot, която лети от София до китайската столица, с прекачване в Москва, седем дни в седмицата. В някои случаи по-конкурентни цени за полети по маршрута можете да намерите с авиокомпании като Qatar Airways, Austrian Airlines и Lufthansa, LOT и Turkish Airlines. Полетите от България до Китай са с минимум едно прекачване и отнемат общо между 12 - 15 часа.

 

»    Букурещ – Пекин

Освен по-голяма близост на летището за онези от Вас, които живеят в Североизточна България от София, предимство на полетите от Букурещ са големият избор на авиокомпании, които летят до Пекин, както и достъпните цени за билети. Сред авиокомпаниите, които предлагат изгодни самолетни билети до Пекин за полети от Букурещ са Turkish Airlines, Qatar Airways, Austrian Airlines, Lufthansa, KLM и Air France.

 

»    Солун – Пекин

Ако живеете в Югозападна България, удачно би било да проверите и цените за самолетни билети до Пекин за полети с начална точка – Солун. Достъпни полети по този маршрут обикновено се осигуряват от авиокомпании Aegean Airlines, Lufthansa, Swiss, и Turkish Airlines.

 

 

»    Пекин – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Китай към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Пекин са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Пекин като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Пекин и транспорт до центъра на града

 

Международно летище Пекин/ Beijing Capital International Airport (с код PEK) е летището, обслужващо международните полети до китайската столица. Придвижването от летище Пекин до града е сравнително евтино и лесно.

Ако е необходимо да се придвижите до централната част на града възможно най-бързо, препоръчваме да използвате специалната ескпресна линия на пекинското метро – Airport Express – до метро спирка Dongzhimen, за 20-25 минути и цена 3 евро за една посока. От там можете да се прехвърлите на централната метро линия номер 2 или да използвате градски автобус или такси до крайната Ви дестинация.

Друг вариант за придвижване от летището до самият център на Пекин е с линия 2 специалният автобус – Airport Shuttle - от летището до спирка Xidan. Цената за еднопосочен билет е 2 евро, а продължителността – межуд 40 и 70 минути, в зависимост от трафика.

Поради ниските им тарифи, такситата се оказват предпочитан начин за придвижване в Пекин. Затова, ако пътувате с много багаж или не сте сигурни как да стигнете до желаното от Вас място, препоръчваме да използвате такси. Според натовареността на пътя, трансферът с такси от летището до центъра на Пекин отнема 40-60 минути и излиза между 25 и 35 евро. За да не попаднете на нелегитимно такси, чиито тарифи са много по-високи, проверете дали регистрационният номер на колата започва с “B” и винаги изисквайте касова бележка.

 

Важно: независимо кой вид транспорт ще използвате, съветваме Ви да носите бележка с изписани на английски името хотела, улицата и квартала, до които трябва да се придвижите.

Хотели в Пекин

Експертна консултация и резервация на хотел в Пекин или друга точка в Китай може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Медицински застраховки за пътуване до Пекин

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Пекин препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Пекин са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход на фона на спокойствието, който ще ви осигури. За 5 дни престой в Китай например, цената на застраховка е 11,60 лв. за €20 000 застрахователен лимит и 26,64 лв. за €50 000 лимит. Хубавото е, че цената не се смята на дневна база, така че ако си правите по-дълга ваканция, например 20 дни, няма да се наложи да платите 4-пъти по-скъпа премия, а 35.51 лв за €20 000 и 53.26 лв лв за €50  000.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска, при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и: правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството, при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

Другото голямо предимство на застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватно и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. Компанията има офис и в Пекин, което е несравним плюс в случай на локално съдействие.

 

Вижте подробна информация за застраховките, които предлагаме и техните цени.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Пекин

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Пекин или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Пекин от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Пекин или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн платформа за търсене на полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Пекин с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:30 ч. до 22:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни туристически консултанти. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Пекин; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Пекин и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Пекин може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и четири офиса, които работят и през уикенда, с удължено работно време:

 

Mall of Sofia, София - работно време - всеки ден от 9:30 до 21:00 ч.

Serdica Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Paradise Center, София - работно време: всеки ден от 10:00 до 22:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 ч.

 

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Пекин са:

 

 • международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на връщане в България;
 • входна виза за Китай, издадена предварително; при транзит или престой под 72 ч., не се изисква виза, но е нужно да имате валиден самолетен билет, доказващ краткия престой;
 • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
 • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Пекин или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

 • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
 • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Уважаеми клиенти,


Във връзка с наложените мерки за сигурност от здравните власти, както и поради необходимостта да обслужим с приоритет най-належащите заявки от ваша страна, се налага да въведем следните временни ограничения в работния ритъм и физическия достъп до офисите на Юзит Калърс:


 • Офисите ни в търговските центрове в София и Варна остават затворени до 12.04 включително;
 • за всякакви спешни въпроси и съдействие, поопълнете тази форма за обратна връзка
 • клиенти ще бъдат допускани в работещите ни офиси, от понеделник до петък в часовете от 10:30 до 17:00 ч.
 • влизането в офис ще бъде възможно на не повече от двама души едновременно;
 • моля спазвайте дистанция от 1,5 м от служителя и другия клиент в офиса;
 • моля след влизане в офиса използвайте препарат за дезинфекция на ръце.

Моля проверявайте в сайта ни за актуална информация относно работното време и контакти на офисите ни.


Юзит Калърс спазва всички предписания на здравните власти относно почистване на повърхности, дръжки на врати, както и други места, с които клиентите и служителите ни имат пряко съприкосновение.


Съветваме ви да не посещавате офисите ни, ако услугата, от която имате нужда, може да бъде осъществена по телефон и имейл. Моля спазвате предписанията на здравните власти за максимална социална изолация.


Надяваме се на вашето разбиране и търпение в тази извънредна ситуация. Стараем се да положим необходимата грижа за реорганизацията на вашите пътувания, спазвайки наложените за всички ни мерки.


Екипът на Юзит Калърс


Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva