Изгодни самолетни билети до Пекин

Пекин

ИЗГОДНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ДО ПЕКИН

 

Търсите изгодни самолетни билети и удобни полети за предстоящо пътуване до Пекин? Имате късмет, че попаднахте на тази страница, посветена и разработена с цел да помага с намиране на добри оферти за полети до и от Пекин и да предоставя най-важната информация, полезна за едно пътуване – информация за летища и транспорт до града, опции за хотелско настаняване, необходими документи за пътуване, застраховки и начини за резервация.

 

Тук ще намерите готови оферти за самолетни билети до и от Пекин, за различни дати на пътуване. Ако вашите критерии за полети до Пекин са различни, директно може да направите търсене в нашата резервационна система, чрез формата за търсене.


Какво е полезно да знаете, за да намерите най-удобните и изгодни полети до Пекин

Редовни полети от България до Пекин се изпълняват от София. Полети до Пекин могат да се намерят и от Варна и Бургас, но освен, че са с неудобни и дълги маршрути, те са на значително по-високи цени. Изгодни самолетни билети до Пекин можете да резервирате и за полети от близко разположените до някои части на България летища - Букурещ и Солун.

 

 

»    София – Пекин

Евтини самолетни билети до Пекин се предлагат от авиокомпании като Qatar Airways,Emirates, Austrian Airlines и Lufthansa, LOT и Turkish Airlines. Полетите от България до Китай са с минимум едно прекачване и отнемат общо между 12 - 15 часа.

 

»    Букурещ – Пекин

Освен по-голяма близост на летището за онези от Вас, които живеят в Североизточна България от София, предимство на полетите от Букурещ са големият избор на авиокомпании, които летят до Пекин, както и достъпните цени за билети. Сред авиокомпаниите, които предлагат изгодни самолетни билети до Пекин за полети от Букурещ са Turkish Airlines, Qatar Airways, Austrian Airlines, Lufthansa, KLM и Air France.

 

»    Солун – Пекин

Ако живеете в Югозападна България, удачно би било да проверите и цените за самолетни билети до Пекин за полети с начална точка – Солун. Достъпни полети по този маршрут обикновено се осигуряват от авиокомпании Aegean Airlines, Lufthansa, Swiss, и Turkish Airlines.

 

 

»    Пекин – София

Изброените опции за полети на различни авиокомпании и летища са валидни и при пътуване от Китай към България, като в някои случаи самолетни билети с тръгване от Пекин са на по-добри цени, ако се купят от България. Възможността да резервирате билети и за двете посоки, независимо от къде е началната точка на отпътуване, позволява да търсите оптималните за Вас полети и цени на самолетни билети. 

 

 

Нашата резервационна система помага да намерите най-ниските цени за двупосочени билети от и до Пекин като предлага и комбинации на полети на различни авиокомпании.

Летища в Пекин и транспорт до центъра на града

Когато резервирате Вашия самолетен билет до Пекин, вземете под внимание времето и цената на трансфера от летището до центъра на града, за да изчислите общата стойност на пътуването.

 

 

 

 

Международно летище Пекин/ Beijing Capital International Airport (с код PEK) е летището, обслужващо международните полети до китайската столица. Придвижването от летище Пекин до града е сравнително евтино и лесно.

 

Ако е необходимо да се придвижите до централната част на града възможно най-бързо, препоръчваме да използвате специалната ескпресна линия на пекинското метро – Airport Express – до метро спирка Dongzhimen, за 20-25 минути и цена 3 евро за една посока. От там можете да се прехвърлите на централната метро линия номер 2 или да използвате градски автобус или такси до крайната Ви дестинация.

 

Друг вариант за придвижване от летището до самият център на Пекин е с линия 2 специалният автобус – Airport Shuttle - от летището до спирка Xidan. Цената за еднопосочен билет е 2 евро, а продължителността – межуд 40 и 70 минути, в зависимост от трафика.

Поради ниските им тарифи, такситата се оказват предпочитан начин за придвижване в Пекин. Затова, ако пътувате с много багаж или не сте сигурни как да стигнете до желаното от Вас място, препоръчваме да използвате такси. Според натовареността на пътя, трансферът с такси от летището до центъра на Пекин отнема 40-60 минути и излиза между 25 и 35 евро. За да не попаднете на нелегитимно такси, чиито тарифи са много по-високи, проверете дали регистрационният номер на колата започва с “B” и винаги изисквайте касова бележка.

 

Важно: независимо кой вид транспорт ще използвате, съветваме Ви да носите бележка с изписани на английски името хотела, улицата и квартала, до които трябва да се придвижите.

Хотели в Пекин

Експертна консултация и резервация на хотел в Пекин или друга точка в Китай може да получите като се свържете с наш консултант на 0700 15115 или посетите най-удобния за вас офис на Юзит Калърс.

Медицински застраховки за пътуване до Пекин

За да бъдете максимално защитени и спокойни по време на вашето пътуване в Пекин препоръчваме да направите застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ за себе си и всички пътуващи с вас.

Цените на застраховките за пътуване до Пекин са достъпни за всеки, така че няма причина да си спестите този разход на фона на спокойствието, който ще ви осигури. За 5 дни престой в Китай например, цената на застраховка е 11,60 лв. за €20 000 застрахователен лимит и 26,64 лв. за €50 000 лимит. Хубавото е, че цената не се смята на дневна база, така че ако си правите по-дълга ваканция, например 20 дни, няма да се наложи да платите 4-пъти по-скъпа премия, а 35.51 лв за €20 000 и 53.26 лв лв за €50  000.

 

Предимство на такава застраховка е, че покрива различни случаи, с които човек може да се сблъска, при пътуване в чужбина. Всяка от застраховките, които предлагаме, покрива изплащане на разходи при нужда от спешна медицинска или стоматологична помощ или заболяване, включително и разходите за лекарства, а повечето включват и: правна и финансова помощ, транспорт на член от семейството, при дълъг болничен престой, съдействие при загуба на лични документи, обезщетение при загуба на багаж и др. 

Другото голямо предимство на застраховката „Помощ при пътуване в чужбина“ е, че тя е тип „асистънс“, т.е. при необходимост от използване на застраховката, няма да ви се наложи да платите лечението си, а след това да чакате възстановяване на направените от вас разходи. Всички сметки се уреждат директно между здравното заведение и застрахователната компания.

Застрахователната и асистънс компаниите, с които работим са международно представени, което, вече изпитано, гарантира адекватно и навременна помощ и на място, 24 ч. в денонощието. Компанията има офис и в Пекин, което е несравним плюс в случай на локално съдействие.

 

Вижте подробна информация за застраховките, които предлагаме и техните цени.

Как може да закупите самолетен билет, хотел или застраховка за пътуване до Пекин

 

Интернет

 

Изберете някое от предложенията за полети до и от Пекин или използвайте формата за търсене на самолетни билети в началото на страницата. В нея задайте желани от Вас дати на пътуване и проверете най-изгодните предложения за самолетни билети на различни редовни авиолинии до Пекин от всеки един град на заминаване, или обратно. Ако датите на пътуване не са фиксирани, използвайте опция за търсене +- 3 дни, за да намерите най-ниската цена в по-широк диапазон. Можете да зададете търсене до конкретно летище в Пекин или да направите общо търсене за града, без да уточнявате летището, на което каца полетът.

Нашата онлайн търсачка за полети е разработена така че да търси най-ниските цени за най-удобните полети, според вашите критерии на търсене. Тя проверява в реално време цените и наличността на свободни места за полети до Пекин с традиционните авиокомпании и Ви дава опция да сравните и изберете най-удачния за Вас вариант.

Имате възможност да направите резервация, която да заплатите на момента с дебитна/кредитна карта или да запазите за 24 часа и да платите в офис или по банков път.

Застраховка за вашето пътуване до Пекин може да направите онлайн в нашата нова платформа за застраховки “Помощ за пътуване в чужбина”. 

 

По телефон

 

Обадете се на 0700 15 115, на цената на един градски разговор, всеки ден от 09:00 ч. до 21:00 ч., за да се свържете с някой от нашите опитни експерти по самолетни билети и туристически услуги. Според Вашите изисквания, те ще намерят най-удобните и евтини полети до Китай; ще Ви помогнат да изберете най-подходящата опция и ще я резервират за Вас, без да се ангажирате с плащане. Когато сте готови да закупите запазения самолетен билет според указания срок, може да платите на място в някой от нашите офиси, по банков път или с дебитна/кредитна карта в нашия сайт.

 

 

По e-mail

 

 

Изпратете запитване за планираното от Вас пътуване към някой от нашите офиси, за да получите изгодни алтернативи за билети до Пекин и опция за резервация. Нашите имейл адреси може да намерите в страницата за контакти на Usit Colours.

 

 

В офис

 

Запитване за цени, резервация и закупуване на самолетен билет до Пекин може да направите и на място, в някой от нашите офиси, разположени в различни градове в България.

Ежедневно на Ваше разположение са и два офиса, които работят с клиенти на място и през уикенда:

 

Mall of Sofia, София - работно време: понеделник – събота от 10:00 до 19:00 ч.; неделя от 12:00 до 16:00 ч.

Varna Mall, Варна - работно време: всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

 

 

Проверете кой е най-близкия офис на Usit Colours и заповядайте в удобно за Вас време.

Необходими документи за пътуване

Документите, които е необходимо да представите за полета ви до Пекин са:

 

  • международен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на връщане в България;
  • входна виза за Китай, издадена предварително; при транзит или престой под 72 ч., не се изисква виза, но е нужно да имате валиден самолетен билет, доказващ краткия престой;
  • електронно копие на Вашия самолетен билет или бордна карта, ако имате направен онлайн чек-ин. Попитайте Вашия консултант в Usit Colours какви са възможностите за онлайн чек-ин.
  • при пътуване с непълнолетни деца: копие на акт за раждане и нотариално заверено пълномощно от родител/и, непътуващ с детето.

 

Ако имате резервация за нощувки в хотел в Пекин или околността, е добре да имате копие от ваучера за настаняване. Освен доказателство за платена резервация, той съдържа и полезна информация за адреса, телефона и точното име на хотела.

 

В случай, че сте си купили застраховка за пътуване в чужбина, е важно да носите полицата на застраховката. В нея е изписан и контакт за спешна връзка със застрахователя.

 

 

 

« обратно

 

От Dilyana Georgieva

 


 

  • Описанията в страницата са с цел съвет и обща ориентация. Те са актуални към датата на списване и публикуване, но не гарантираме за актуалността след това.
  • Офертите за самолетни билети се обновяват веднъж дневно, но въпреки това е възможно наличността и цените да се променят и при търсене да бъдат по-високи или по-ниски.

 

Creative Commons License Текстът в тази страница от Диляна Георгиева е с copy-right права и защита от копиране на съдържанието с комерсиална цел чрез Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна, спомагайки различни процеси в сайта като навигиране, пренос на данни и сигурност. Бисквитките се ползват и за набавяне на обобщена и напълно анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва от потребителите – например най-разглеждани страници, брой посетители, време на зареждане на страниците и други. Тази информация ни помага за подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с пригодени според техните интереси рекламни съобщения. На линка долу може да прочетете по-подробно описание за това какво са бисквитките, какви бисквитки ползваме и каква е употребата им. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

Този сайт използва бисквитки, за да може да функционира. Бисквитките правят употребата му технически възможна, лесна и сигурна. Ползват се и за набавяне на анонимизирана статистическа информация за това как сайтът се ползва, с цел подобряване на неговата визия, съдържание и бързодействие, както и за последващо таргетиране на потребители с адаптирани за тях рекламни съобщения. За да работи нашия сайт по най-добрия и адаптиран за всеки потребител начин е необходимо съгласие с бисквитките.

иконка иконка

By Dilyana Georgieva