Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Върни си данъците и спечели почивка в Тайланд

 

БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТОМБОЛАТА ЗА ПОЧИВКА ЗА ДВАМА  
В ТАЙЛАНД, КОИТО ПОДАДОХА СВОИТЕ  ДОКУМЕНТИ ЗА TAX REFUND до 30 декември 2016

Победителят от томболата е Здравко Пламенов Райчев, който е подал своите документи за възстановяване на данъци в офис Студентски град.
Честито на късметлията!

 

КАКВИ ДОКУМЕНТИ СЛЕДВА ДА ПОДАДЕШ?

»    формуляр W2 или последен paycheck

»    Social Security карта

»    копие от виза


 

ПРАВИЛА НА ТОМБОЛАТА


Кой може да участва в томболата?

»    Участници са всички пълнолетни клиенти, сключили договор от 01.10.2016 г. до 30.12.2016 г. за услугата за възстановяване на данъци на „Юзит Калърс България“.


»    Клиентите следва да са предоставили всички необходими документи за извършване на услугата – лични документи и документ от всеки работодател, като се допуска формуляра W-2 да е заместен от последен paycheck.


»    В томболата нямат право да участват служители на „Юзит Калърс България“ и членове на техните семейства.


 

За наградата и победителя

»    Наградата е една пакетна почивка в Тайланд за двама, включваща: два двупосочни самолетни билета от София до Тайланд, застраховка, трансфер от и до летище, пет нощувки в хотел 4* със закуска.


»    Пътуването ще се състои в месеците февруари – април 2017 г., с дати, часове на полети и настаняване, допълнително посочени от „Юзит Калърс България”.


»    Победителят ще бъде избран на лотариен принцип, а тегленето ще се проведе в началото на януари 2017 г. в присъствието на нотариус.

 

 

 

Печелившият участник ще бъде уведомен по e-mail и телефон, а името му ще бъде публикувано в секцията Данъци от САЩ на www.gotousa.bg. В случай, че печелившият не установи обратна връзка с „Юзит Калърс България” в пет-дневен срок, считано от датата на публикуване на резултата от томболата, наградата ще бъде предоставена на друго лице, изтеглено като резерва при тегленето на томболата. Печелившият получава документите за пътуването след представяне на валидна лична карта. Участник в играта, спечелил наградата, няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност.
Организатор на томболата е Юзит Калърс България ООД, с адрес: гр. София, бул. Васил Левски № 35. Юзит Калърс България ООД се задължава относно събирането, обработването, използването, съхранението и унищожаването на личните данни на участниците в играта, като спазва разпоредбите на Закона за защита на личните данни и подзаконовите нормативни актове по приложението му.

 

публикувана 12.2016   /  обновена 01.2017
Получавай пръв най-изгодните оферти