Най-важното, което трябва да знаете за вашата застраховка

Застраховката “Помощ при пътуване в чужбина” е най-добрата гаранция за вашата сигурност и спокойствие когато сте извън България. Създаването ѝ отнема няколко минути, а нервите, парите и притесненията, които би могла да Ви спести са неизмерими.

 

За да сте наистина защитени, ние избрахме да работим с една от най-големите Асистънс компании в света – CORIS. Това гарантира качествено и навременно медицинско обслужване за вас, в която и точка по света да попаднете.

 

Когато и каквото и да се случи, винаги може позвъните на горещата линия на Асистънс компанията – денонощно, без почивен ден, на български език. Ще получите бърза и професионална информация и съвет как да постъпите, дори и по въпроси, свързани с документи, ваксини, и др.

 

Дори и да се наложи да бъдете прегледани или лекувани в чужбина, застраховката Ви гарантира, че не би Ви се наложило да заплатите нищо. Всички сметки се уреждат автоматично между застрахователя и болницата или лекуващия лекар.

публикувана 09.2015   /  обновена 06.2016

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка