НОВОГОДИШНО МЕНЮ ЗА ГАЛА ВЕЧЕРЯ НА 31.12.2014
Предястия:
- Брускети поднесени с доматена салца и сирене „Камембер“, картофена салата с бекон и ким, Рилски катък в прошуто, микс от ряпа с червено цвекло и ябълка - 300 гр.
- Трио от домашно маринована сьомга върху суши ориз полят с уасаби сос, зеленчукови спагети със сладко-лют сос и тигрови скариди, пъдпъдъчи яйца и заквасена сметана - 200 гр.
Основно:
- Фаршировано пилешко бутче със заешко рагу, горски гъби и билки, картофен тарт, зеленчуково суфле и сос от гъши дроб - 400 гр.
Десерт:
- Десерт панакота във формата на пирамида и крем брюле с кардамон и портокалово желе - 150 гр.
Други:
- Микс от студени сирена и колбаси с чътни от боб и домати - 350 гр.
- Селекция от прясно изпечен хляб
- Микс от ядки
- Вариация от сезонни плодове
- Новогодишна баница с късмети
Напитки:
- Минерална вода - 500 мл.
- Селекция безалкохолни напитки /Pepsi, Mirinda, 7up/ - 500 мл.
- Натурален сок - 200 мл.
- Маркова ракия - 50 мл.
- Вино бяло или червено Cycle - 150 мл.
- Шампанско - 150 мл.
публикувана 10.2014 / обновена 10.2014