Празнично меню за Коледа 2014 в Рила Боровец

КОЛЕДНО МЕНЮ ЗА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ НА 25.12.2014

Предястия:

  • Микс от традиционни български салати - царска туршия, бобена салата, краставици с ароматен зехтин, домати и червен лук - 400 гр.
  • Кашкавалени пръчици, панирана чушка поднесена с бонбони от бяло сирене с домашно боровинково сладко - 250 гр.
  • Селекция от прясно изпечен хляб
  • Салатен бар с кондименти
  • Роладин от свинско филе, поднесено с гъбено-чеснова паста и сос Еспаньол, панирано пуешко филе, тиквено суфле и пуширани зеленчуци в масло - 450 гр.

Основно:

  • Печен свински бут с хрупкава коричка и горски подправки върху тиквен рататуй и ябълков сос

Десерт:

  • Сиропиран ябълков щрудел, дуо от шоколадов мус и крем панакота с горски малини - 150 гр.
  • Селекция от сезонни плодове

Напитки:

  • Минерална вода 500 мл.
  • Селекция безалкохолнa напиткa /Pepsi, Mirinda, 7up/ 500 мл.
  • Натурален сок 200 мл.
  • Маркова ракия 50 мл.
  • Вино бяло или червено Cycle 150 мл.
  • Шампанско 150 мл.
публикувана 10.2014
иконка иконка
Използваме бисквитки, за да се уверим, че Ви предлагаме най-доброто потребителско преживяване на сайта ни. За повече подробности прочетете тук.