КОЛЕДНО МЕНЮ ЗА ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ НА 25.12.2014
Предястия:
- Микс от традиционни български салати - царска туршия, бобена салата, краставици с ароматен зехтин, домати и червен лук - 400 гр.
- Кашкавалени пръчици, панирана чушка поднесена с бонбони от бяло сирене с домашно боровинково сладко - 250 гр.
- Селекция от прясно изпечен хляб
- Салатен бар с кондименти
- Роладин от свинско филе, поднесено с гъбено-чеснова паста и сос Еспаньол, панирано пуешко филе, тиквено суфле и пуширани зеленчуци в масло - 450 гр.
Основно:
- Печен свински бут с хрупкава коричка и горски подправки върху тиквен рататуй и ябълков сос
Десерт:
- Сиропиран ябълков щрудел, дуо от шоколадов мус и крем панакота с горски малини - 150 гр.
- Селекция от сезонни плодове
Напитки:
- Минерална вода 500 мл.
- Селекция безалкохолнa напиткa /Pepsi, Mirinda, 7up/ 500 мл.
- Натурален сок 200 мл.
- Маркова ракия 50 мл.
- Вино бяло или червено Cycle 150 мл.
- Шампанско 150 мл.
публикувана 10.2014