МЕНЮ ОФИЦИАЛНА КОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ - 25.12.2014 г. - 20:00 ч.
Напитки:
- Минерална вода - 330 мл.
- Безалкохолно - 250 мл.
- Ракия „Сливенска перла” - 100 мл.
- Вино /червено или бяло/ - 250 мл.
Салата „Коледна звезда”- 350 гр.
- Белени домати, краставици, айсберг салата, бяло мариновано сирене
Предястие - 250 гр.
- Традиционни родопски специалитети поднесени по уникален начин - сърми лозови,зелеви върху родопски клин и хрупкав пататник
Основно ястие
- 350 гр. - Печена пуйка с ориз и зеле поднесена с картофки в масло
Десерт
- 150 гр. - Печена тиква с мед и орехи и сочни парченца баклава
Пърленка
Ядки микс
публикувана 09.2014 / обновена 10.2014