Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

All Inclusive описание хотел Елица, Албена

Хотел Елица All Inclusive

Местоположение: на самия плаж в к.к.Албена на 0.5 км. от центъра на курорта.


Настаняване: Настаняване след 14.00ч. и освобождаване на стаите до 12.00ч.


Сейф: За ваше удобство и сигурност най-учтиво Ви молим да наемете сейф на рецепцията за всички ваши пари и ценни вещи. Хотелът не носи отговорност за загубата на ценности, които не са депозирани в сейфа. Сейфът е срещу допълнително заплащане.


Интернет: На разположение на гостите са компютри във фоайето на хотела, които може да се ползват срещу допълнително заплащане. Безплатен Wifi достъп, във фоайето, ресторанта, тераса ресторант и на плажа до 1 M bps. Високоскоростен безжичен интернет до 6Mbps
срещу заплащане.


TV: Безплатна кабелна телевизия.


Плаж пред хотел Елица/Нона: безплатни 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Шалтетата са срещу допълнително заплащане. Водноспасителната служба на плажа е с работно време от 08:15 до 18:00часа. След това плажът е неохраняем. Моля спазвайте указанията на водноспасителната служба и флаговата сигнализация. Безплатна детска площадка на плажа


Басейн: Работното време на басейна е от 08:15 до 18:00 часа, а за периода 01.07. - 31.08. - от 08:15 до 19:00. Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна са безплатни .


Ол инклузив програма: От 7.30 до 23.00 часа
Работно време ресторант Елица:
Закуска 07.30-10.00ч.
Обяд 12.30-14.30ч.
Вечеря 18.30-21.00ч.
Тематични вечери: българска национална, италианска и морска.
Барбекю: 7 пъти седмично по време на вечеря през месеците юли и август
Междинно хранене: от 11:00 до 16:30ч на снек бар на басейна - топли и студени снаксове, пица,
десерти, плодове, сладолед.
Храна, която се изнася от ресторанта се заплаща допълнително!


Dine around програма: На всеки гост с престой от минимум 7 дни в периода до 30.06. и след 01.09. се полага един обяд и една вечеря с предварителна резервация на рецепцията на хотела най-късно до 15ч в предходния ден, в един от изброените а ла карт ресторанти в к.к. Албена по определено меню:
Ciel Blue - френски, Калиопа - гръцки, Текс Мекс - мексикански, Поко Локо – стек хаус, Ти Амо -
италиански, Зелена Ябълка. Полага се по избор от менюто1 салата, 1 предястие, 1 основно, 1 десерт
и минерална вода безплатно.


Барове: Безплатни български алкохолни напитки, наливни безалкохолни напитки, наливни вина, наливна бира, мин.вода, кафе, чай.
Вносните алкохолни напитки и коктейлите се заплащат допълнително.
Лоби бар - 10.30-23.00
Бар басейн - 11:00-22:00
Бар плаж - 10:00-22:00
След 23:00ч всички напитки се заплащат допълнително.


Анимация: Шестдневна спортна и занимателна анимационна програма за възрастни, три вечерни представления, шестдневна анимационна програма за деца от 4 до 12г.,тенис на маса, детска дискотека, плажен волейбол, плажен тенис и футбол, дартс, шах, табла и много други занимателни игри.


Услуги срещу допълнително заплащане: Екскурзии, Рент а кар, такси, Спа център, Масаж, Фризьорски салон, факс услуги, пране, гладене, гледане на деца ,интернационална и българска преса, шалтета за шезлонги.


Специалните напитки по меню, вносните алкохолни напитки , коктейлите ,чипс, Харибо, ядки, бутилирани напитки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
На всеки 20 мин. има влакче до центъра от хотела срещу заплащане .

обновена 04.2018


иконка иконка