Празнично меню 20.9.2014
- Салатка с мезенце - /домати, краставици, печена чушка, маслини, мезе от два вида филе, биволско сирене/
 
- Варианти на основно ястие по избор:
 
- Компилация от свинско месо - /свинско контра филе, домашна наденица, градински чай и бон филе в едро счукан пипер с грейви сос, гарнирани с картофено пюре и зелен боб/
 - Пиле "Тре формаджи" - /пилешки гърди, панирани в пармезан и запечени с моцарела и кашкавал върху телятеле и маринара
 
- Чийз кейк с горски плодове
 - хляб
 - Безалкохолна напитка 1 бр
 - Минерална вода
 - Ракия 50 мл
 - Вино бяло/червено чаша
 
Детско меню:
- Салатка с мезенце
 - Пилешки хрупкави филенца с млечно-майонезен сос и
 - гарнитура пържени картофки
 - Чийз кейк с горски плодове
 - хляб
 - Натурален сок
 - Минерална вода
 
публикувана 08.2014      /     обновена 04.2018
