Празнично меню 20.9.2014
- Салатка с мезенце - /домати, краставици, печена чушка, маслини, мезе от два вида филе, биволско сирене/
- Варианти на основно ястие по избор:
- Компилация от свинско месо - /свинско контра филе, домашна наденица, градински чай и бон филе в едро счукан пипер с грейви сос, гарнирани с картофено пюре и зелен боб/
- Пиле "Тре формаджи" - /пилешки гърди, панирани в пармезан и запечени с моцарела и кашкавал върху телятеле и маринара
- Чийз кейк с горски плодове
- хляб
- Безалкохолна напитка 1 бр
- Минерална вода
- Ракия 50 мл
- Вино бяло/червено чаша
Детско меню:
- Салатка с мезенце
- Пилешки хрупкави филенца с млечно-майонезен сос и
- гарнитура пържени картофки
- Чийз кейк с горски плодове
- хляб
- Натурален сок
- Минерална вода
публикувана 08.2014 / обновена 04.2018