Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Св. Валентин в Комплекс Извора

Комплекс Извора 3*, Арбанаси - пакет за Св. Валентин

 

комплекс Извора Фасада Извора Арбанаси, басейн Извора, Арбанаси, стая  Извора, Арбанаси - резервирай

 

 

»    ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА ОЩЕ:

1 или 2 нощувки със закуска, вечеря за двама на 14-ти февруари, персонален комплиемт в стаята, безжичен интернет и паркинг

 

 »    ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:

Хотел Извора е с прекрасно разположение в централната част на село Арбанаси. Издържан изцяло в традиционния стил на Арбанаси, хотелският комплекс умело съчетава старинна сграда с 150 годишна история и две новопостроени такива с характерната архитектура, които дават удещане за спокойствие и уюут.

 

 

 


»    МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ:


 

 

 

 


 

 

»    ХРАНА

Ресторантът на комплекса е с две зимни и една лятна градина. Кухнята и основно българска и изборът е голям. Освен ресторантът в комплекса има и винарна със собствена изба, която предлага добър избор на хубаво вино.

 

 

 


 

»    УДОБСТВА

Комплексът разполага с малък СПА център, който предлага масажи, сауна, джакузи, парна баня. На роположение в комплекса има външен басейн, паркинг, детски кът и мини зоопарк.

На територията на комплекса се намира сградата на Народно читалище “Иларион Драгостинов“, което със своята над 300 годишна  културна история представлява туристическа забележителност.

 

 

« обратно

 

 

 

 

By Simona Tsonevaиконка иконка