Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Акватоник Хотел 4*, Велинград

Акватоник Хотел 4*, Велинград

Велинград, Акватоник Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 7 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен в непосредстевена близост до езерото Клептуза.

By Simona Tsoneva

Хотелът:


На площ от около 4,5 дка. Комплексът е изграден почти на брега на езеро Клептуза, образувано от най-големия карстов извор на Балканите с постоянна температура от около 12º С с което прави района естествено климатизиран.

Стаите:


Стаите са модерно обзаведени с TV, мини бар, WIFI, интернет, телефони, SOS аларма, противопожарна система за индикация със звукова аларма, контрол на достъпа, видеонаблюдение за сигурност и фоново озвучаване на коридорите и общите части

Балнеокомплекс АкватониК разполага с 97 помещения, от които: 76 двойни стаи, 12 двойни стаи +, 9 апартамента, от които: 6 двустайни, 1 двустаен De Lux 110 кв.м. тераса, 1 тристаен 90 кв.м. тераса, 1 ВИП апартамент с покрита самостоятелна тераса, плаж и лично джакузи. 

Храната:


Хотел Акватоник предлага два ресторанта – бюфет с шоу кукинг и а la carte, лоби бар с огромна камина, Бар басейн, нощно вариете и дневна зала за симулаторен спорт, зала за организирани тържества

Удобствата:


В сградата на Балнеокомплекс Акватоник има два сектора:

- "SPA & Wellness център" – грижа за здравето, поддържане на тонус и динамика

- "Център за физикална и рехабилитационна медицина": лечение за възстановяване на здравето и/или следболнична и следоперационна рехабилитация.

Хотел Акватоник разполага с външен и вътрешен акватоничен минерален басейн (с 57 различни подводни тонизиращи масажни функции), медицински център със 17 отделни кабинета и SPA център на 1500 м2.

Хотелът предлага модерно оборудвана конферентна зала с естествено осветление, климатизация и антивирусна филтрация за 250 човека, делима на 3 зали, бизнес център, 2 асансьора, единият от които панорамен, с който се отива в sky – сigare bar с огромна открита тераса, Салон за красота с фризьор и маникюрист, магазин за сувенири и подаръци, обзаведен детски кът за най-малките, както и просторна външна площадка за детски игри, анимация в празничните дни за децата, хотел за домашни любимци, осветен тенис корт със съвременна полиуретенова настилка, Японска градина (с Чайна церемония по желание на госта), покрит гараж за 30 и паркинг за 50 автомобила.


иконка иконка

By Maria Koynakova