Арена Търново Хотел 3*, Велико Търново

Арена Търново Хотел 3*, Велико Търново

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е до източното крило на стадион „Ивайло“.

Хотелът:

Хотел Арена Търново  е чисто нов, открит съвсем скоро и определено си заслужава вниманието ви, ако сте решили да изкарате един уикенд или имате работа във Велико Търново. С влизането виждаме типичен и много добре изглеждащ бутиков хотел въпреки че външният вид не подсказва за това. Няма да ви липсват нито лукс нито уют.  Разположението пък е допълнителен бонус за хора, които са решили да се възползват от многото хубави ресторантчета и дискотеки в града – най-далечните са на 10 минути път пеша.

Стаите:

Стаите са доста комфортни и са обзаведени с LCD телевизори и кожени мебели и изглеждат точно така, както ги виждаде на снимките. Разполагат с климатик, минибар, телефон, къбелна телевиция и безжичен интернет.

Храната:

Можете да се отпуснете в някое от сепаретата на ресторанта и да опитате от интернационалната кухня. Традиционните български ястия също не липсват. Тоновете са светли и приветливи и ще ви накарат да се чувствате много по-добре след като сте се разходили и сте се порадвали на забележителностите.

Удобствата:

Хотелът е основно за бизнес пътувания и срещи. Разполага с конферентен център, закрит охраняем паркинг и туристически информационен център, в който ще ви дадат идеи за свободното ви време и за забележителностите в града, който е един от най-значимите в Българската история.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova