Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Аркадия Хотел 3*, Слънчев Бряг

Аркадия Хотел 3*, Слънчев Бряг

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е близко до "Какао Бийч" и "Мултиплейс"

Хотелът:

Прилича малко на модерните квартали, които са затворени и предлагат предимството на спокойствието и лукса. Точно до “Какао бийч” и “Мултиплейс”- купонът е сигурен и е близко. Нещо като да си наемеш вила или къща или да си имаш собствена, като съседите ти и ти сте в нещо като строго ограничена за чужди хора комуна. Не е хотел- няма рецепция и разни подобни излишнотии, но пък ще ви чистят апартамента редовно. Самото обзавеждане е доста модерно.  Освен  това има много приятна градина, която се вижда от терасата на апартамента. Спокойствието е гарантирано и цената не е никак висока. Препоръчваме го особено на младите и на хората, които нямат нужда от набора услуги, който се предлага по хотелите.

Стаите:

Няма стаи. Има само апартаменти. В тях има абсолютно всичко необходимо, което може да има в един дом – напълно обзаведена кухня, трапезария, хол с телевизор, кабелен интернет и много други удобства. Все едно сте на квартира, само че тук е доста по-луксозно и ново.

Храната:

Хотелът няма ресторант. Изхранването е на база "Self catering". Около комплекса също така има много заведения.

Удобствата:

Комплексът разполага с басейн и паркинг, който е напълно безплатен за гостите му.


иконка иконка

By Maria Koynakova