Арте СПА & Парк Хотел Хотел 5*, Велинград

Арте СПА & Парк Хотел Хотел 5*, Велинград

Велинград, Арте СПА & Парк Хотел Хотел 5*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 12 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Арте СПА е един от най-новите хотели в известният със своите минерални извори курорт Велинград.

Стаите:


Помещения са общо 126 на брой и са различни видове: двойна стая, двойна стая с тераса, двойна стая делукс, двойна стая делукс панорама, едноспален апартамент делукс, двуспален апартамент делукс, ВИП апартамент, президентски апартамент.

Храната:


На своята територия хотелът предлага следните заведения:

Лоби бар:  Разполага със 100 места, намира се непосредствено до рецепцията и на голяма външна тераса. Предлага най-добрата и изискана обстановка, от която имате нужда.

Уиски бар: Това място е перфектен завършък на Вашата вечеря, предлага богат асортимент от високо класни напатки и пури.

Ресторант: За гостите са предвидени  260 вътрешни места и 100 външни места, разположени на тераса. Богат избор от храни от A la Carte Menu до Show Cooking.

Удобствата:


Хотелът е изгладен в кокетен алпийски стил и архитектурна елегантност. Хотелът предлага на своите гости целогодишни безплатни СПА съоръжения и закрит басейн, свързан с малък открит басейн и вани. За най-малките гости на хотела са предвидени външен и вътрешен детски кът.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova