Баряков / Baryakov Хотел 3*, Банско

Баряков / Baryakov Хотел 3*, Банско

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът е разположен в близост до хотел Танне и кабинковия лифт в Банско.

Хотелът:


Хотел Баряков, Банско е малък семеен хотел, разположен в близост до кабинковия лифт. Управляван от собствениците си, хотелът предлага гостоприемна обстановка, която рядко се усеща в по-големите хотели. Собственичката му винаги е на ваше разположение, чисто е, закуската е доста обилна, а стаите са чисти и просторни.

Стаите:


Хотелът разполага с 18 помещения - двойни стаи и студиа. Двойните стаи разполагат с две редовни легла и възможност за едно допълнително, докато студиата предлагат 3 редовни легла и опция за четвърто допълнително. Всички помещения са оборудвани с телевизор, хладилник и телефон, а студиата имат още баня с вана и балкон.

 

Вижте цените и пакетите за 8 декември тук

Храната:


В хотел Баряков има малко ресторантче, където се сервира закуската. Отделно до хотела е разположена Барякова механа, където може да се организират битови вечери и дегустация на вина.

Удобствата:


Хотел Баряков предлага на своите гости сауна, масажен кабинет, зала за игри - табла, шах, тенис на маса, карти, домино. Хотелът разполага и със стая за ски оборудване.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova