Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Златни пясъци

Берлин Грийн Парк Хотел 4*, Златни пясъци

Златни пясъци, Берлин Грийн Парк Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация Дете до 12 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Комплекс ЛТИ – Берлин Грийн Парк е разположен на тихо, спокойно възвишение, което отрива прекрасна панорама от хотела към Черно море

Хотелът:


Хотелът не се намира тоно на плажа, но за сметка на това е на много спокойно и заобиколено от гора и растителност място. Сгушен сред природата хотелът едновременно е построен на хълм, от където се открива страхотна гледка към морето.

Спокойствието и чистият въздух, които са рядкост в днешно време, в комбинация с изброеното по-горе са напълно достатъчни, за да ви кажем направо да действате, без да му мислите много много.

Стаите:


Стаите са чисти и уютни в светли цветове – малко като в лудница, защото са жълти и оранжеви, но това е доста весело. Все пак в днешно време всеки има по нещо ненормално в себе си. Не са стари, напротив – просто са това, от което можете да имате нужда за една почивка и нищо повече – чисти чаршафи, легло, канапе и баня и телевизор, разбира се.

Храната:


Храната е много разнообразна и менюто е доста богато. Предлагат база на изхранване “Всичко включено”  и има безплатен транспорт до другия хотел на веригата, който се намира на плажа – та можете да го използвате, за да отидете на плаж.

Описание на All Inclusive услугата може да видите тук.

Удобствата:


Хотелът разполага както с вътрешен, така и с външен басейн с минерална вода, на които можете да прекарате много приятно деня. Не липсват фитнесът, саъната, залата за масажи, а в цената ви са влючени шезлонзи с матраци както и чадърите разположени около басейна.  За любителите на тениса има много приятен тенис корт.

By Maria Koynakova

Получавай пръв най-изгодните оферти