Бриз Хотел 3*, Бургас

Бриз Хотел 3*, Бургас

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

На самия бряг на Черно море, на 10 км от центъра на гр.Бургас, в близост до летище Бургас. На 10 км е Поморие, на 25 км гр. Несебър и красивия курорт Слънчев бряг. Разположен е в тих и спокоен район с панорамен изглед към Бъргаския залив.

Хотелът:

Това е малък хотел, в категория "фамилни", намиращ се в края на кв. Сарафово в Бургас. Хотелът не блести с нищо, но е много изгоден като цена и е добър избор, ако не търсите лукс и имате собствен транспорт. Гледката е хубава и мястото е наистина спокойно, а плажът е широк и почти безлюден. Единствено самолетите от близкото летище биха смутили пълното безвремие, в което можете да изпаднете тук.

Стаите:

Хотелът разполага с петнадесет двойни стаи, един апартамент и студио.
Стаите са малки и семпло обзаведени, но има всичко най-необходимо, а и все пак хотелът е открит през 2005г. и все още всичко е ново и неамортизирано.Всяка стая е с телевизор, кабелна телевизия, мини бар, тераса, баня и тоалетна, климатик и безжичен интернет. Студиото има и кухненски бокс.

Храната:

На разположение на гостите е закрито барбекю, оборудвано с кухненски бокс, барбекю на дървени въглища и обособени места за хранене.

Удобствата:

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova