Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Бургас Хотел 4*, Бургас

Бургас Хотел 4*, Бургас

Бургас, Бургас Хотел 4*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  дете до 6 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

В центъра на град Бургас

Хотелът:


Хотел Бургас, който се намира само на метри от Пристанище Бургас и ЖП гарата, е построен в доста интересен архитектурен стил – няма как да ви убегне единствената черна сграда в района.   Предимствата му са местоположението - тих район с множеството магазини около него, както и стремежът в него да има всичко необходимо както за вашата почивка, така и за вашата работа. Що се отнася до дизайна – постарали са се да хваща окото и да изглежда доста изискан като онези мебели, които никога не бихме си сложили в къщи, просто защото са малко повече от нормалната ни представа за домашен уют. Чувството е, че сте в някое от онези заведения, в които трябва да извадите най-добрите си тоалети. Като цяло ако изпитвате нуждата да се настаните на някое място, което е по-така, то това е вашият хотел.

Стаите:


Хотелът разполага със стандартни стаи и с луксозни стаи. Разликата е в широчената на леглата. В стандартните може да се поберат трима души, а в луксозните цели четири. В луксозните стаи има масичка и столчета, които никога не се използват – но все пак ги има. Останалото е същото – мини бар, писалище, сателитна телевизия, безжичен и кабелен интернет, телефон, баня.

Храната:


La Perle Noire - ресторантът на хотел БУРГАС е изискано заведение с кухня и винена листа за ценители. Намира се на един от последните етажи на хотела и предлага доста забележителна гледка вечерта. Менюто непрекъснато се обогатява, а колекцията от вина е  подбирана с най-добрите сомелиери.

Удобствата:


Хотелът разполага с конферентна зала и предлага доста голям избор от бизнес услуги. Отделно има лоби бар, пиано бар и казино.


иконка иконка

By Maria Koynakova