Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Чифлика Палас Ризорт и СПА Хотел 4*, Чифлик

Чифлика Палас Ризорт и СПА Хотел 4*, Чифлик

Чифлик, Чифлика Палас Ризорт и СПА Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Чифлика е сред малкото на брой висококатегорийни хотела в района на Ловеч. Високият стандарт на настаняване е негова запазена марка. Архитектурата на комплекса е в унисон с природата и българските традиции в строителството. Хотелът е обграден от гора, която осигурява прохлада и дискретност. Разположението върху хълм предоставя панорамна гледка към долината.

Стаите:


Комплексът разполага с 30 обширни стандартни двойни стаи, цветовете в тях са спокойни и успокояващи. Петте луксозни помещения са с по-голяма тераса, а гледката е зашеметяваща. Луксозните стаи са подходящи за семейства с едно, или две деца. Комплексът разполага и с осем апартамента (3 апартамента с душ кабина и 5 апартамента с вана) с площ от 50 кв.м. Те се състоят от две помещения – спалня и хол. Всички стаи са с тераси и са снабдени с всички необходими принадлежности за една невероятна почивка сред природата.

Храната:


Основният ресторант на Чифлика Палас Ризорт и СПА е с капацитет от 150 души, механата с 40. Всяка събота в ресторант има програма с диско водещ. Механата предлага традиционна българска кухня. ПРез лятото работи и открит ресторант Чардака с максимален капацитет от 120 души и гледка към гората. Освем тези заведения, към Комплекса има и нощен клуб, който работи в петък и събота и по предварителна заявка.

Удобствата:


Релакс център

Спа центърът предлага стандартните за планински хотел съоръжения – парна баня, сауна, турска, баня, фитнес.  По предварителна заявка може да се осигури външен специалист за допълнителни услуги като масажи, терапии за лице и тяло.

Басейни

Хотелът разполага с два басейна с минерална вода – вътрешен и външен. Външният басейн е разположен на тераса с невероятна гледка към планината и долината. Вътрешният басейн е малък, но напълно достатъчен за пълноценен релакс.

Спортни активности и забавления

На рецепцията на компелкса могат да се организират разходки в околностите на хотела (в събота) да се наеме велосипед. Предлагат се и следните външни услуги - конна езда в района на с. Балканец, пейнтбол, стрелба, въжени атракции.

Интернет

Безжичен интернет на територията на комплекса

Паркинг

Безплатен открит паркинг

Домашни любимци не се допускат

 


иконка иконка

By Maria Koynakova