Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Чиплаков Хотел 3*, Бургас

Чиплаков Хотел 3*, Бургас

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се в центъра на Бургас, в близост до основните общински, държавни и финансови институции.

Хотелът:

Хотелът представлява архитектурен паметник с местно значение. Построен е през 1925 г.  от италианския архитект Рикардо Тоскани, представител на школата “Ар Нуво”, построил също Художествената галерия /Еврейска синагога/ 1905 г. и Бургаската гара 1917 г. Хотел Чиплаков е открит през 2006г.  Това е бутиков хотел, който не е нищо твърде луксозно, но предлага спокойствие и уют, които в малко хотели може да се усетят. Идеалното му местоположение го прави предпочитано място за бизнес туристи. Аерогарата е на 10 км, а Централна Гара е само на 1 км. Независимо от централното си разположение, хотелът предлага паркинг, което до голяма степен улеснява проблемът с паркирането.

Стаите:

Стаите са обзаведени в старинен стил и разполагат с писалище, мини бар, сателитна телевизия, кабелен интернет, телефон, климатик с индивидуална настройка. 

Храната:

Хотелът разполага с ресторант- пицария, където можете да опитате да приготвите “пица” сами с помощта на неговия майстор пицар. В ресторантът сащо се предлага българска и ориенталска кухня както и морски деликатеси.

Удобствата:

Хотелът е малък и не предлага услуги като СПА центрове е така нататък. Единственото, които ви галрантираме тук е доста дружелюбно обслужване и рум-сървиз.


иконка иконка

By Maria Koynakova