Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Даунтаун Хотел 4*, София

Даунтаун Хотел 4*, София

София, Даунтаун Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Името на хотела само по себе си говори за неговото разположонеие - на възможно най-централното място в София и с отлична достъпност до всичко. Само на няколко минути от НДК и бутиковата уличка “Витошка”. Ще ви посрещнат с усмивка на рецепция - обслужването е на заслужено ниво за този 4 звезден хотел. Дори и да сте за малко отседнали в него ще го харесате.

Стаите:

На всеки етаж стаите са в различен цвят – зелено, кафяво, жълто. Стаите не са много широки – все пак хотелът да е предназначен към бизнес клиенти. Всички стаи разполагат с индивидуален климатик, сателитна телевизия, минибар, телефон, безжичен интеренет и сейф.

Храната:

Спокойна обстановка, хубава музика и отлична храна. Можете да се насладите както на традиционна Българска кухня, така и на Европейска, Руска и Кавказка. Атмосферата не е натрапчива, нито е прекалено бизнес, а по-скоро изискано заведение, което идеално завършва облика на хотела.

Удобствата:

Ако посещавате София с кола ще ви се върти в главата как да паркирате в центъра на града. За щастие този проблем е разрешен с паркинг от хотела и няма да има нужда да се притеснявате излишно. В случай, че графикът ви се освободи можете да ползвате фитнеса, солариума или сауната.


иконка иконка

By Maria Koynakova