Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Дива Хотел 3*, Чифлик

Дива Хотел 3*, Чифлик

Чифлик, Дива Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация Дете до 6 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е между северната граница на Троянския балкан и Васильовската планина в долината на река Бели Осъм.

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Хотел „Дива“ се намира между северната граница на Троянския Балкан и Васильовската планина в долината на река Бели Осъм. Подходящ е за пълноценна почивка през всички сезони на годината.

Стаите:


„Дива“ разполага с 35 двойни стаи, 5 апартамента и 2 апартамента тип мезонет с камина. Всички разполагат с телевизор, минибар и телефон.

Храната:


Хотелът разполага с голям ресторант, барбекю и лоби бар. Обстановката е доста приятна. При по-голяма заетост предлагат хубаво обедно меню.

Удобствата:


Хотелът разполага с възстановителен център, където се предлагат услуги като калолечение, климатотерапия, балнеолечение, масажи и релаксиращи процедури, ароматерапия. Хотел Дива предлага възможност да се ползват тенис корт, тенис на баса, билярд. Дават се и велосипеди под наем.

Освен за почивка сред чистата и спокойна атмосфера на планината, „Дива“ е удобно място за провеждане на делови събития. Хотелът разполага с конферентна зала с до 80 места, оборудвана с екран, флипчарт и шрайбпроектор и възможност за допълнително техническо оборудване. Безплатен WI-FI интернет в лобито на хотела.


иконка иконка

By Maria Koynakova