Добруджа Хотел 3*, Албена

Добруджа Хотел 3*, Албена

Албена, Добруджа Хотел 3*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  Дете до 12 годишна възраст се настанява без доплащане.

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се в центъра на курорта. На 300 метра от плажа.

 

By Simona Tsoneva

Хотелът:


Хотел Добруджа е в центъра на Албена, само на 300 метра от плажа. Той разполага с няколко ресторанта, закрит и открит басейн. Ако не се сещате кой е този хотел - питайте вашите за онзи високия, с форма на огъната пирамида с три страни. Интериорът е пипан козметично, дори скоро реновиран, но все още е запазил духа на една отминала историческа епоха. Това важи както за комплекса, така и за самите стаи.

Стаите:


В стаите има стандартните удобства и нищо повече или по-малко, но във всяка има безжичен интернет. Всички стаи са с баня с вана, телефон, кабелна телевизия, минибар, бюро, огледало.

Храната:


Хотелът разполага с просторен ресторант, който се намира във фоайето.

За сметка на това храната е вкусна. Закуската, която предлагат е под формата на богата шведска маса, която се поддържа заредена през цялото време. Препоръчваме и ресторант “Панорама” - дори само, за да се насладите на невероятната гледка, която се открива от него.

Удобствата:


Хотелът разполага с 3 басейна. Закритият басейн е доста голям, открития също не е малък. Освен тях има и детски басейн. Температурата на водата е 31 градуса през цялата година.

На разположение са още: нощен бар, интернет клуб и модерно оборудван балнеолечебен център.

Описанието на хотела и посочените в него цени на услуги са актуални към момента на изготвяне (последно обновяване) на описанието – Януари 2017. Възможно е последващи промени да не са отразени своевременно.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova