Дряново Хотел 3*, Дряново

Дряново Хотел 3*, Дряново

Дряново, Дряново Хотел 3*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

На 4 км. от град Дряново, в полите на Стара планина

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Разположен сред красива горска местност, между град Дряново и дряновския Манастир, хотел Дряново е подходящо място за спокойна почивка сред природата, планински туризъм и спорт, на достъпна цена.

Стаите:


 

Хотелът предлага избор от настаняване в единични и двойни стаи, както и апартаменти за трима възрастни. Помещенията са семпли, но чисти и приветливи. Всички разполагат с балкон с прекрасен изглед над гората.

Храната:


 

На разположение на гостите за закуска, обяд или вечеря е уютния основен ресторант на хотела. Със своите 150 места, голяма площ и осигурен DJ, той е много подходящ и за групови събития и развлечения.

 

В допълнение, туристическият комплекс разполага и с по-малка банкетна зала с камина, както и кафе-бар на открита тераса.

Удобствата:


 

 

 

Басейни

Почиващите в хотел Дряново имат достъп до един по-дълбок открит басейн и един малък детски басейн, функциониращи само през летните месеци.

 

Спортни активности и забавления

В комплекса има тенис на корт, тенис на маса и неголям фитнес център.

Хотелът организира вело и пешеходни планински преходи, посещения на туристически забележителности в района, например -  Дряновския манастир, Велико търново, Боженци, Арбанаси и Етъра.

 

Паркинг

Гостите на комплекс Дряново могат да паркират автомобилите си на свободна открита площ до хотела.

 

Домашни любимци

Разрешени са. Препоръчваме предварително запитване.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova