Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хотели - Дряново

Дряново Хотел 3*, Дряново

Дряново, Дряново Хотел 3*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

На 4 км. от град Дряново, в полите на Стара планина

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Разположен сред красива горска местност, между град Дряново и дряновския Манастир, хотел Дряново е подходящо място за спокойна почивка сред природата, планински туризъм и спорт, на достъпна цена.

Стаите:


 

Хотелът предлага избор от настаняване в единични и двойни стаи, както и апартаменти за трима възрастни. Помещенията са семпли, но чисти и приветливи. Всички разполагат с балкон с прекрасен изглед над гората.

Храната:


 

На разположение на гостите за закуска, обяд или вечеря е уютния основен ресторант на хотела. Със своите 150 места, голяма площ и осигурен DJ, той е много подходящ и за групови събития и развлечения.

 

В допълнение, туристическият комплекс разполага и с по-малка банкетна зала с камина, както и кафе-бар на открита тераса.

Удобствата:


 

 

 

Басейни

Почиващите в хотел Дряново имат достъп до един по-дълбок открит басейн и един малък детски басейн, функциониращи само през летните месеци.

 

Спортни активности и забавления

В комплекса има тенис на корт, тенис на маса и неголям фитнес център.

Хотелът организира вело и пешеходни планински преходи, посещения на туристически забележителности в района, например -  Дряновския манастир, Велико търново, Боженци, Арбанаси и Етъра.

 

Паркинг

Гостите на комплекс Дряново могат да паркират автомобилите си на свободна открита площ до хотела.

 

Домашни любимци

Разрешени са. Препоръчваме предварително запитване.


иконка иконка

By Maria Koynakova