Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Дръстър Хотел 5*, Силистра

Дръстър Хотел 5*, Силистра

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се на брега на река Дунав.

Хотелът:

Няма да ви объркваме излишно и ще минем по същество. Ако вече сте посещавали 5 хотели в България, то това е един от тях - типичен. И като такъв не е никак евтин. Разположението му не е лошо - точно на брега на големия...хм, син Дунав, до археологическия резерват. Не можахме да не обърнем внимание и на някои особености, които го отличават като хотел. Дами, наострете уши...или очи...!!! Хотелът има крило за забременяване!
Едно от крилата е построено върху открити разкопки от крепост от едно време и се смята, че има някаква тайнствена сила. Разкопките са запазени - да не си помислите, че говорим за някакви варвари. Та цели три двойки след неуспешни опити на други места са се сдобили с отроче, заченато в това крило. Интересно, нали? На всичкото отгоре, когато си тръгвате, ви подаряват ключа от стаята - просто така за спомен, ако решите някой ден, разказвайки историята за пчеличките и щъркелите, да покажете доказателството. Ако пък не е това целта ви - останалата част от хотела е напълно безопасна и пак ще ви подарят ключа.
Да се върнем към сериозните теми - стаите, са като на 5 хотел - чисти, просторни с разни екстри. Всички са с изглед към Дунава. Ресторантът е голям има и лятна тераса. Ако през лятото ви направи впечатление, че терасата е свободна, а всички вечерят на закрито – не е местен обичай, просто където има голяма бавна река има и огромни гладни комари. Носете си спрей или каквото можете срещу тези гадинки - в противен случай забравете за терасата.

Стаите:

Стаите са чисти, просторни и са оборудвани с централно отопление, климатик, сателитна телевизия, телефон, личен сейф, минибар и високоскоростен интернет.

Храната:

Хотелът разполага с един ресторант, който има и лятна градина. Закуската е скромна, но от сърце - понякога българите можем да сме доста пестеливи...

Удобствата:

Разполага с 2 открити басейна с летен бар към тях. В спортния център може да се възползвате от масажите, които предлагат или да се отдадете на традиционните за всички хотели инфрачервена сауна, тангентор, солариум и фитнес зала. В хотела има фризьорски и козментичен салони.  Условията за бизнес мероприятия не са лоши- има 3 конферетни зали, а за края на натоварения ден, може да се позабавлявате в нощния клуб. 


иконка иконка

By Maria Koynakova