Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Eagle Lodge/Ийгъл Лодж Хотел 4*, Банско

Eagle Lodge/Ийгъл Лодж Хотел 4*, Банско

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът е разположен на 100 метра от хотел Танне и е на 10 минути път пеша от центъра на Банско.

Хотелът:

Хотелът спада към категорията „апартмент хаус“, което не е нищо ново, предвид колко модерно е вече това – т.е. състои се от апартаменти и студиа.

Предимството? Този вид хотели хем излизат значително по-евтино за компания или семейство, хем не ни лишават от домашните удобства.

Причината - „апартмент хаус-ите“ са една измислена категория от българския предприемач, която заобикаля някои изисквания на съответните институции и поради това излиза по-евтина като подръжка и съответно като място за почивка.

Голям плюс на хотела е, че е изграден в типичен алпийски стил – основно камък и дърво, оттам и неизменния уют на планинските селца и градчета. Но най-често основните въпроси, които ни вълнуват е чисто ли е и къде се намира – останалото са само подробности. Намира се в онази част на Банско, която е след хотел Танне допреди няколко години в пограничната зона на града, но пък близо до кабинковия лифт. По уличките до центъра е  10 минути пеш.
Затова – не казваме много за самия хотел, но в крайна сметка не е това важното – важното е вие как ще се чувствате там, а тук сме категорични, че отговорът е много добре.

Стаите:

Хотелът е чист и просторен – голяма площ, а само с 26 помещения. И студиата, и апартаментите, и мезонетите са достатъчно широки.

Като препоръка, бихме дали мезонетите – впечачляващите 147 кв.м., два етажа, три спални, две бани, голям хол с камина, кухня. Просто супер – особено ако сте повече хора – купонът не трябва да е другаде освен в хола пред камината – купон „а-ла- апартамент“ а те стават най-добри. Комплексът разполага със студиа за 2-ма до 4-ма души, апартаменти за 2 до 4 души и мезонети с 2 и три спални, всеки един от които с по две бани. В системата ни мезонетите излизат като двуспални апартаменти.

Храната:

Хотелът разполага с ресторант, който не се отличава от любимите ни механи в курорта - всички бански специалитети се предлагат тук.

Удобствата:

Ако ви остане време, допълнителните услуги, с които може да се поглезите са сауна, джакузи, парна баня, фитнес.


иконка иконка

By Maria Koynakova