Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Еделвайс Хотел 2*, Боровец

Еделвайс Хотел 2*, Боровец

Боровец, Еделвайс Хотел 2*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

В близост до пощата и фонтаните; на около 700 м. от кабинковия лифт

Хотелът:


Еделвайс е един от старите хотели в Боровец, но е изцяло реновиран през 2004-2005 г. Той е добър вариант за семейни почивки на бюджет, а също и за летни и зимни ваканции на ученици и студенти. Все по-популярен е и сред чуждестранни гости. 

Стаите:


Хотел Еделвайс, Боровец, разполага с 71 двойни стаи и 3 студиа. Напълно обновени и освежени, стаите осигуряват необходимия уют и комфорт за една пълноценна почивка.

Храната:


Изхранването най-често е на база закуска и вечеря в ресторанта на хотела. Той е просторен и светъл с капацитет 150 човека и открита тераса. Много подходящ е за големи групови събития и празнични чествания. Хотелът разполага и с дневен бар, подходящ за приятно разпускане след интензивен ден на пистата или след разходка в гората.

Удобствата:


Спортни активности и забавления

На разположение на гостите на хотел Еделвайс, Боровец, са билярдна маса и електронни игри, сауна и масажисти, намиращи се в сградата на съседния хотел Бор.

Децата могат да се забавляват на малка детска площадка.

 

Интернет

В хотела е наличен безжичен интернет в лобито на хотела.

 

Паркинг

Непосредствено до хотела е ообособен безплатен паркинг.

 

Домашни любимци

Не са разрешени.


иконка иконка

By Maria Koynakova