Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Едиа Хотел 3*, Сандански

Едиа Хотел 3*, Сандански

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

В парковата зона

Хотелът:


Едиа е съвсем нов, кокетен хотел, ситуиран в парковата зона на града. Предоставящ луксозно настаняване, приятелска атмосфера и чистота, и базови удобства за спа, спорт и развлечения. Той е подходящ както за невзискателни двойки и семейства, търсещи уединение, така и за младежки компании, които ще се радват на близостта на заведенията за забавление.

Стаите:


Хотел Едиа се гордее с 13 просторни и стилни двойни стаи и 3 апартамента. С наситени свежи цветове и съвременно обзавеждане, помещенията създават усещане за лукс и домашен уют. Двойните стаи са с едно двойно или 2 единични легла и имат малък кът с мека мебел. С такъв разполагт и апартаментите, с разликата, че те са с по-голяма площ. 

Храната:


Приятният ресторант на хотел Едиа разполага с голяма лятна градина и общ капацитет 120 места.  В него се сервира добре приготвена традиционна българска кухня, както и морска храна.

Ресторантът предлага закуска, обяд и вечеря, като обикновено закуската е включена в пакета за настаняване.

Удобствата:


СПА

Гостите на хотел Едиа могат да се възползват от сауна и джакузи в същата, както и от парна баня и детски вътрешен басейн, разположени в съседна сграда към хотела. Ползването на сауна и парна баня се заплаща.

 

Басейни

През топлите месеци свободно може да се ползва открит басейн, разположен в градината на хотела, а целогодишно и вътрешния детски басейн.

 

Спортни активности и забавления

Хотел Едиа разполага с малка спортна зала с тенис на маса и няколко фитнес уреда. В района на хотела пък има възможност за разходки сред природата, посещение на балнеолечебни процедури и екскурзии до любопитни за посещение дестинации като Мелник, Роженския манастир и Мелнишките пирамиди, Рупите и други.

 

Интернет

За клиентите Едиа е достъпен безплатен WI-FIна цялата територия на комплекса.

 

Паркинг

Автомобилите могат да бъдат паркирани без такса на специално обособено място до хотела.

 

Домашни любимци

Разрешени са.


иконка иконка

By Maria Koynakova