Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Екселсиор Хотел 4*, Слънчев Бряг

Екселсиор Хотел 4*, Слънчев Бряг

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Намира се в непосредствена близост до плажа.

Хотелът:

Няма как да ви кажем, че е на незастроено място, самичък. Това май вече би звучало абсурдно за Слънчев Бряг. Има няколко хотела в непосредствена билзост. Намира се на около 10 минути път пеша от дискотека “Мания”. Предимството е, че е  “На първа линия” или с други думи “баш на плажа”. Ще си спестим убеждаването за предимствата на това разположение, затова – не му мислете много, действайте.
Комплексът е достатъчно удобен и уютен, затова наистина не му мислете много.

Стаите:

Няма стаи – има студиа и апартаменти, които са напълно обзаведени. Предимството на този вид настаняване е, че помещенията са доста просторни в сравнение с нормалните хотелски стаи. Недостатъкът на студиата е, че са с разтегаем диван – не сме пробвали да спим на този вид “легло” докато сме на почивка, но сме чували, че понякога може да е доста неудобно. За това препоръчваме апартаментите. Разликата в цената не е голяма. Обзавеждането осигурява напълно всичко – кухня, хол, спалня, телевизор.

Храната:

В ресторантът готвят доста вкусно – дори можете да пробвате някой от специалитетите на Руската, Узбекистанската или Японската кухни, ако ви стиска, разбира се.

Удобствата:

Самият комплекс разполага с външен басейн, който не е с внушителни размери, но все пак плажът е толкова близко, че това не прави впечатление.
Що се отнася до другите услуги като барове, магазини и така нататък, тук са си спестили загубата на време за тяхното изграждане поради простата причина, че един магазин, бар или нощен клуб в повече в Слънчев бряг би бил напълно излишен при положение, че всичко там вече е в непосредствена близост от която и страна да го погледнете.


иконка иконка

By Maria Koynakova