Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Голдън Тюлип Хотел 4*, Варна

Голдън Тюлип Хотел 4*, Варна

Варна, Голдън Тюлип Хотел 4*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

разположен в центъра на града, на 7 километра от Летище Варна и само на 300 м от градския символ - Катедралния храм "Успение Богородично"

Хотелът:


Хотел "Голдън Тюлип Варна" е класически 4 звезден хотел.Достъпността до Хотела дори в часове на натоварен трафик и близостта до основните бизнес и административни дейности, главната пешеходна зона, културните и исторически забележителности на Варна са удобство както за бизнес гостите на Голдън Тюлип Варна, така и за туристите, търсещи историята и духа на морската ни столица. Възстановителен център – фитнес зала, Финландска сауна, джакузи, зала за масажи; Фризьорски салон; Безплатен паркинг.

С разнообразието на предоставяните услуги Голдън Тюлип е предпочитано място за бизнес партньори, индивидуални туристи, групи, инсентив програми, конгресни и конферентни прояви

Стаите:


Хотелът разполага с 90 стаи, от които четири стандартни апартаменти и един "де лукс".

Особено внимание заслужават деветнадесетте "екзекютив" стаи – с простора, удобството, с локална интернет връзка и допълнителен работен кът.

Всички стаи са елегантно обзаведени и предлагат условия както за бизнес, така и за почивка. Климатик; Сателитна телевизия; Телефон с директна връзка; Интернет връзка; Мини- бар; Баня с вана; Сешоар

Храната:


И за да бъдем наистина гостоприемни домакини, ценим важността на добрата храна, предлагайки Ви разнообразни ястия от кухнята на Балканите. В менюто на Bar & Dinner ПивоВарна ще намерите, както традиционни български ястия, така предложенията ни от Балканската и Европейска кулинарни традиции, допълнени от подбрана листа напитки.

Удобствата:


Голдън Тюлип предлага на своите клиенти: три конферентни зали с 30, 60 и 120 места за комплексно провеждане на семинари, конференции, работни срещи и интервюта в гр. Варна; Конферентна техника- озвучаване, мултимедиен проектор, флипчарт и др.; Бизнес център с безплатнo ползване на компютър с интернет връзка; Ресторант ЕГО (80 места) предлага изтънчена европейска и световна кухня, гарнирани от класна селекция вина и напитки. Обстановката е подходяща и приятна както за индивидуални посетители, така и за организиране на коктейли и приятелски тържества;

Коктейлна зала със 120 места, подходяща за провеждане на частни и служебни мероприятия; Нощен пиано бар MАЕСТРО (70 места) предлага музика на живо - роял , изобилие от екзотични коктейли и маркови напитки в елегантна и дискретна атмосфера. Лоби бар - подходящ за формални и неформални срещи с делови партньори и приятели в изискан стил.


иконка иконка

By Maria Koynakova