Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Гранд хотел Хебър Хотел 4*, Пазарджик

Гранд хотел Хебър Хотел 4*, Пазарджик

Пазарджик, Гранд хотел Хебър Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Без значение какъв е поводът на вашето пътуване до град Пазарджик, със сигурност ще направите най-добрия избор, ако се настаните в този хотел. Гранд хотел Хебър е хотел, гарантиращ спокоен и уютен престой по време на вашето бизнес пътуване, командировка или почивка. Кое е най – хубавото, честно казано, според нас и нашите клиенти, споделили мнение след престоя си там - това е разположението на хотела. Излизайки от входа му , сте в сърцето на града, всичко е около вас, бизнес сгради, административни сгради, ресторанти, магазини…

Интериорът на Гранд хотел Хебър е стилен, функционален, модерен, адекватно композиран, най вече стилен.

Стаите:

Стаите са просторни - можем да го кажем дори и за стандартните им стаи. Всяка от тях разполага с LCD телевизор, сейф, телефон, преса за гладене - удобно приспособление, пердвид факта, че както и да ги сгъваме, дрехите все са леко измачкани, като ги извадим от куфара, и доста голяма баня.

Храната:

Хотелът разполага с един основен ресторант, който е подходящ както за биснес обяд, така и за фирмени мероприятия. Разполага с 150 места и същевременно има отделена зона, която по типичен Български стил е наречена "ВИП".

Удобствата:

Като за типичен бизнес хотел не очаквайте, че тук ще има нещо повече от най-необходимото за вашето пътуване. Лоби бар, където сутрин можете да пиете кафето си, "Уиски пура бар", фитнес и конферетна зала.


иконка иконка

By Maria Koynakova