Гранд хотел Мургавец Хотел 4*, Пампорово

Гранд хотел Мургавец Хотел 4*, Пампорово

Пампорово, Гранд хотел Мургавец Хотел 4*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Централно разположен.

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Още един хотел от категорията „Не е соц, просто преодолейте външния вид и влезте вътре”. Един от най-известните хотели в Пампорово.

Както вече споменахме, хотел „Мургавец” на външен вид напомня на студенстско общежитие или на голяма туристическа спалня. Това впечатление е само докато не влезем вътре. Разбира се, дори след козметичната промяна на хотела отвътре, все още се усеща духът на епохата на ведомствените банкети под звуците на естрадата. Ех...романтика, няма как- тези неща трудно ще се изличат от съзнанието на хората с първи цифри в ЕГН-то, по-малки от 84.Нека само прибавим и факта, че хотелът е в сърцето на Пампорово и е заобиколен от дискотеки, супермаркети, ресторанти, измежду които препоръчваме „Старата къща” и какво ли не друго, и вече нищо друго не ви пречи да сте сигурни, че има защо да дойдете тук.

Стаите:


Гранд хотел „Мургавец” разполага с 80 двойни стаи, всяка от които със сателитна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с вана, сешоар и телефон.

Храната:


Закуската е обилна и разнообразна, а храната в ресторанта е вкусна. Единствено обслужването в заведенията може да ви се стори малко мудно, но това е нормално за у нас.

Удобствата:


СПА центърът: Ами спа център е - не е като в някои хотели, където приземно помещение от 15 кв.м. със сауна и джакузи се нарича гордо „СПА център”. Има всякакви услуги - процедури за мъже и жени от всякакъв вид, услугите са от всякакъв вид, не мъжете и жените. Масажистките са направо божествени.

Има и басейн - особено приятен е, защото е обграден от големи прозорци и докато плувате, а навън е заснежено, например, вас ще ви грее слънце.

Кафенце и тортичка: На последния етаж има виенска сладкарница и от нея се открива невероятна гледка към Снежанка. Дори да не ви се пие капучино, трябва да се качите само заради гледката.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova