Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Грифид Хотел Болеро Хотел 4*, Златни пясъци

Грифид Хотел Болеро Хотел 4*, Златни пясъци

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен на 200 митра от плажа.

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Хотела е разположен във вътрешната част на курорта “Златни Пясъци” на около 100 метра в страни от плажната ивица и на толкова до центъра. Намира се на много спокойно място на която можете наистина да си починете далеч от шума на големия курорт. Също така хотелът разполага с два изключително красиви външни басейна.

Стаите:


Стаите са широки. Разполагат с всичко необходимо – климатик, телевизор, мини бар, телефон, сейф които се заплаща допълнително. 

Храната:


На разположение на гостите са два ресторанта – Азиатски и Български, с богати менюта за закуска, обяд и вечеря. Гледката на ресторантите е към градината и двата външни басейна.

 

Описанието на Ultra all inclusive услугата може да видите тук.

Удобствата:


Настаняването в хотел Болеро е „Ултра ол инклузив“, с произтичащите от него разнообразие и удобства. Освен големия външен басейн до него има още един, както външно джакузи, детски басейн, воден бар, мини-клуб, детска площадка и други. В облачен ден, може да се възползвате от услугите на елегантния СПА център и да си направите отпускащ масаж. 

В «Ultra all inclusive» пакета влиза и аниматорският екип, които да се грижи за малките гости. Хотелът разполага с наситена дневна спортна програма включваща, баскетбол, аеробика, стрелба с пушка, вело тур, Тае Бо, тенис на корт, фитнес, волейбол, футбол и много други


иконка иконка

By Maria Koynakova