Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хеброс Хотел 3*, Пловдив

Хеброс Хотел 3*, Пловдив

Пловдив, Хеброс Хотел 3*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Стария град, под Балабановата къща.

Хотелът:

Хотел „Хеброс” всъщност са стари възрожденски къщи, където са живели богатите пловдивски търговци преди 200 години. Всичко е истинско, т.е. столът в стаята ви като нищо е някоя реставрирана реликва.

Стаите:

Стаите на хотела са обзаведени с автентични мебели, всяка в различен стил.Те са оборудвани със сателитна телевизия, климатична инсталация, мини бар, баня с вана, телефон.

Храната:

Ресторант "Хеброс" е сред най-добрите в страната. Менюто на ресторанта включва ястия от българската и международна кухня. Провеждат се и дегустации на български вина. Предлагат вариант за преоткриване на вкусовете на храната, наречен Slow Food. Това е нещо като война на Fast Food, започната през 1986г. В Италия.

Удобствата:

В хаета за гости на втория етаж може да се съберете със свои приятели или да послушате музика на старинния роял Бергер. Хотелът предлага събуждане по телефона, химическо чистене, закрит паркинг, рум сервиз, сейф на рецепция.


иконка иконка

By Maria Koynakova