Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хемус Хотел 3*, София

Хемус Хотел 3*, София

София, Хемус Хотел 3*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

София, широк център.

Хотелът:


Високата част на хотела е отворена през 1968 година, а новото хотелско тяло е въведено в експлоатация през месец август 2013 година. Понеже предлаганите хотелски помещения отговарят на нуждите както на по-нискобюджетни, така и на бизнес-клиенти, гостите на хотела са и от деловите среди, и туристи, и пътуващи с различни ангажименти към столицата. Уникалната комуникативност на местоположението на хотела осигурява бързия достъп до всички културни, търговски и административни сгради.

Стаите:

Храната:

Удобствата:


Високоскоростен, безплатен безжичен интернет във всички стаи и общи помещения. Климатизация с възможност за индивидуален контрол на температурата.

Охраняем подземен паркинг с дистанционно управление на входно-изходния режим. Бизнес център. Пране и химическо чистене. Фризьорски и козметичен салон.

Рум сервиз. Банков клон. Магазин за домашни любимци.


иконка иконка

By Maria Koynakova