Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Хилтън Хотел 5*, София

Хилтън Хотел 5*, София

София, Хилтън Хотел 5*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Добър избор що се отнася до бизнес пътувания или настаняване на партньори от чужбина. Като начало местоположението е много удобно. От една страна се намира на една от основните пътни артерии в столицата, от друга - на пъпа на София - буквално. Основните административни и бизнес сгради в столицата са в близост до този хотел. Що се отнася до останалата част, която не е никак маловажна, а именно обслужването и услугите - смятаме, че тук може да получите всичко необходимо, че и повече. Персоналът е на особено високо ниво – нещо за съжаление толкова рядко срещано у нас, че обикновено прави впечатление. Нещо повече - може да очаквате съдействие във всяко едно отношение - за бизнес среща, обяд или мероприятие.

Стаите:

 Това не е почивна станция или нещо подобно и не бива да очаквате услуги, които ще получите в хотел от категорията почивка на море. Стаите са просторни - с малки прозорчета, разбира се. 

Храната:

В цената влиза закуската, която е доста удовлетворителна, както и ползването на спортния център - сауна, фитнес, парна баня и басейн. Не че докато вършите работа ще ви е до сауни и парни бани, но пък защо не - това е един прекрасен начин да се отпуснете.

Удобствата:В цената влиза закуската, която е доста удовлетворителна, както и ползването на спортния център - сауна, фитнес, парна баня и басейн. Не че докато вършите работа ще ви е до сауни и парни бани, но пък защо не - това е един прекрасен начин да се отпуснете.


иконка иконка

By Maria Koynakova