Иберостар Съни Бийч Хотел 4*, Слънчев Бряг

Иберостар Съни Бийч Хотел 4*, Слънчев Бряг

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е на 70 метра от плажа.

Хотелът:

“Iberostar Sunny Beach” предлага много възможности. Като част от международна верига, логично е да се държи стандартът и нивото на веригата. И тук това е факт. Kомбинацията от обслужването, храната, стаите и допълнителните услуги, правят хотела наистина много хубав.
Самата сграда на хотела е малко ни напомня за рилския манастир, но в средата няма църква, а басейни. Като местоположение хотелът е много близо до плажа и до основните заведения в курорта.  В комплекса има още индийски ресторант, виенска сладкарница, нощен клуб и СПА център.

Стаите:

Стаите са обзаведени стилно и модерно и са оборудвани както подобава на един добър 4-звезден хотел. Разполагат с балкон, телефон, климатик, телевизор, сейф, мини бар.

Храната:

Хотелът разполага с основен ресторант, където предлага както настаняване само със закуска и вечеря, така и настаняване на база “Всичко включено”. Разнообразието от храна е завидно и всичко е вкусно. С други думи – няма да откриете подозрителни сходства между продуктие на закуска и обяд. Хотелът разполага още с индийски ресторант и сладкарница.

Удобствата:

Външните басейни са повече от един, а има и детска част. Екип от аниматори ще се опитват да ви разнообразяват през деня, но тази част е по-интересна за децата. На разположение на гостите има още интернет клуб, фитнес зала, джакузи, солариум, сауна и масаж, закрит басейн, тенис маса, билярд.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova