Калина комплекс Хотел 2*, Долна баня

Калина комплекс Хотел 2*, Долна баня

Долна баня, Калина комплекс Хотел 2*

Изгодни пакети

Допълнителна информация  само през октомври запазваш място за теб и цялата група срещу 10лв. депозит на човек! Научи повече на 0883 489 804

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Комплексът се намира в западната част на град Долна Баня. Само на 75 км от София и на 12 км от к.к. Боровец.

Хотелът:


Комплексът е разположен на изключително удобна локация само на 8 км от магистрала Тракия. Работи целогодишно и е подходящ за семеен, спокоен отдих. Близостта му с кк Боровец го прави атрактивен за ски любителите през зимните месеци от декември до март.

Стаите:


Къщите са модерно oборудвани с кухня, хол, камина, кабелна ТВ, Интернет връзка, две спални на втория етаж със самостоятелни санитарни възли. Кухнята е оборудвана с фурна, микровълнова печка, тостер и термокана.

Храната:


Комплексът не предлага храна.

Удобствата:


Калина комплекс е разположен на 10 хиляди кв. км, разполага с 56 еднофамилни къщи, 2 басейна, зелени площи, 24 охрана и транспорт.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova