Комплекс Кабеи Хотел 2*, яз. Будаковица

Комплекс Кабеи Хотел 2*, яз. Будаковица

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Комплексът е разположен на самия язовир Будаковица.

Хотелът:

Не много далеч от София се намира красива местност, с високи планини и тучни долини. Може и да не сте чували за местност Будаковица, но там се оказа, че има едно много красиво кътче. Комплекс Кабеи е разположен на брега на язовир, който действа както успокояващо, така и тонизиращо за посетителите. Мястото е невероятно, а комплексът е приличен за една спокойна почивка сред природата. За тези, които обичат риболова могат да си вземат спокойно въдиците и да се опитат да хванат нещо на куката си.

Стаите:

Всяка стая е обзаведена в индивидуален стил, тонове и мебели - нищо прекалено – само най-необходимото. Най-хубавото е, че всички са обърнати към язовира, от които се разкрива невероятна романтична гледка. Не са много широки, но се предполага, че на такова място няма да си стоите само в стаята. Всяка стая разполага телевизор с кабелна телевизия, минибар, интернет достъп, телефон, баня с вана и балкон с изглед към язовира.

Храната:

Ресторантът на хотела е съвсем обикновен и няма да ви предложи кулинарни фантазии, но можете спокойно да седнете и да хапнете с приятели. Дискретната атмосфера ще придаде допълнително романтика на уикенда или ваканцията ви. 

Удобствата:

Ако сте любители на природата това определено е място, което трябва да посетите. Независимо дали сте решили да хвърляте въдици или да хванете близката гора да се изгубите в нея. В близост се намират и няколко манастира, ако искате да разгледате или просто да се почувствате на по-удохотворено място. В самия комплекс има външен басейн - през топлите летни дни може да хващате тен покрай него. Може пък да покарате и водни колела в язовира.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova