Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Комплекс Старосел Хотел 3*, Старосел

Комплекс Старосел Хотел 3*, Старосел

Старосел, Комплекс Старосел Хотел 3*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Село Старосел се намира в централната част на община Хисар, под южните склонове на Същинска Средна гора.

Хотелът:


Комплексът за винен туризъм Старосел се намира в подножието на историческия хълм край село Старосел, където през 2000 година беше открит най-големият тракийски култов център. Разполага с общо 42 места за настаняване. Интериорът на хотела е изпълнен с естествените материали и ръчно изработените мебели и тъкани, които представят магията на българския фолклор. Съчетанието на топлите цветове с природните извивки на дървото предлагат на гостите едно незабравимо преживяване.

Стаите:


Комплекс «Старосел» е изграден на площ от над 30 декара и разполага с 3 хотелски части с интересна и впечатляваща архитектура наподобяваща древен манастир и вдъхновена от българската възрожденска архитектура. Естествените материали и ръчно изработените мебели и тъкани в хотелската част представят магията на българския фолклор.

Хотел "Старосел"

Разполага с общо 22 места за настаняване.

Двойни стандартни стаи: 15 бр./9 бр. с отделни легла, 8 със спалня/ Студио: 5 бр./3 бр. с отделни легла,2 бр. със спалня/ Апартамент с тераса и камина: 2 бр.

Хотел "Калина - Малина"

Разполага с общо 20 места за настаняване.

Супер двойна стая: 17 бр. /9 бр с отделни легла, 8 бр със спалня/

В непосредствена близост до

Винарската изба и на около 150 м от Рецепция и ресторант „Старосел“ се намира Апарт-хотел «Старосел». Апарт-хотелът се състои от 51 модерно обзаведени студия, мезонети и апартаменти с размер от 50 до над 150 кв.м.

Храната:


Ресторант «Старосел», 220 места Р-т „Старосел“ е с неповторим интериор от дърво и камък, разположен на 2 етажа и лятна градина с изглед към външния минерален басейн, в центъра на комплекса и в непосредствена близост до Рецепция,

Ресторант «Старосел» предлага прясно изпечен хляб от лимец и вкусни домашно приготвени български ястия, предложени с вина на избата. Какво по-хубаво от доброто вино, изпито с приятели в прекрасна обстановка?

Следващото гастрономско бижу в Комплекса носи името на златния медалист на избата от «Concours Mondial de Bruxelles”. Ресторант „Тероар“ се роди от желанието да предложим на нашите клиенти изискана обстановка, съчетана с мекия цвят на дървото.

Удобствата:


Комплекс „Старосел” разполага с открит и закрит плувен басейн, СПА-център, външно и вътрешно джакузи, масажни помещения.

Уникалната архитектура в тракийски стил се съчетава с лечебната сила на минералната вода и винотерапията. За възстановяване и профилактика на здравето се използват лечебните качества на гео-термалната минерална вода от извора край с. Красново, сондаж № 1. Приложима е чрез пиене, инхалации и външни апликации. Лечебната сила на минералната вода е всеизвестна, и в съчетание с екологични продукти от региона и Винарската изба прави терапията уникална по рода си.


иконка иконка

By Maria Koynakova