Конкорд Хотел 3*, Велико Търново

Конкорд Хотел 3*, Велико Търново

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Хората от хотела казват, че той излъчва духа на старата столица. Ние не смятаме точно така, защото има и други хотели в Търново, които толкова са се постарали да изглеждат болярски, че чак тежат. "Конкорд" е балансиран и приятен. Всяка стая е с индивидуален интериор и различни цветове.

Стаите:

Всяка стая е в различни цветове и е оборудвана с: персонален сейф, мини бар, телевизор, интернет, кабелна телевизия, телефон, централно отопление. Има 3 VIP стаи, в които пре настаняване има бутилка шампанско. В тези стаи има и джакузи.   

Храната:

Ресторант "Щастливеца", който се намира в хотела може да се похвали с добра кухня. Със сигурност тук може да се преяде. Подходящ е за всякакви поводи, дори и делови обяд или вечеря.

Удобствата:

Разполага с лоби-бар, сауна и зона за релакс. Интересен е барът на терасата- оттам се открива прекрасна гледка. За малки бизнес срещи има подходяща конферентна зала за 50 души, която е напълно оборудвана.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova