Кралев Двор Хотел 3*, Банско

Кралев Двор Хотел 3*, Банско

Банско, Кралев Двор Хотел 3*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът се намира недалеч от центъра на зимния ни курорт. Отстои на 100м от долната станция на кабинковия лифт.

Хотелът:


През 2008г. хотела е номиниран за зелена къща ,което удостоверява ,че се стреми към устойчиво развитие на туризма като потребява икономично водни и енергийни ресурси,предлага продукти местно производство ,изхвърля отпадъците разделно,подкрепя дейности по опазване на околната среда,представя активно местната култура, популяризира отговорното поведение сред клиентите.

През месец май 2009 получи грамота от кмета на общината за най-добър семеен хотел през годината.

Стаите:


Хотел Кралев двор разполага с 4 стаи с две легла, 3 стаи с три легла и 8 мезоната. Четири от мезонетите са с по 2 бани. Всички помещения са оборудвани с телевизор, минибар, елетронен сейф и Интернет. Разполагат с тераса с гледка към планината.

Храната:


На разположение е ресторант с 40 места, предлагащ различни видове специалитети и напитки - от българската национална кухня, от района на Банско, рибни блюда, салати. Ресторантът разполага с красива градина.

Удобствата:


На разположение на гостите са лоби бар, ски гардероб за собствено оборудване, сауна, паркинг. Има възможност за различни видове релаксиращи масажи и за организиране на екскурзии и на разходки в планината.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova