Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Лайпциг Хотел 4*, Пловдив

Лайпциг Хотел 4*, Пловдив

Пловдив, Лайпциг Хотел 4*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Хотел Лайпциг е един от емблематичните хотели за град Пловдив. Местоположението му е отлично и няма как да го сбъркате. Фасадата на хотела е стара и не блести с нищо, но след цялостното реновиране на хотела интериорът ще ви изненада приятно. Стилът е доста авангарден. Това го отличава от типичния за бизнес хотелите минималистичен и строг декор, с което Лайпциг става подходящ както за командировки, така и за една кратка уикенд почивка под тепетата.

Стаите:


Стаите са изключително цветни и притежават наистина запомнящ се интериор. Разполагат с всички съвременни удобства и като единствен минус можем да отбележим, че в старанието си да бъдат авангардни и оригинални, дизайнерите са прекалили на места със смесването на стилове и цветове.При настаняване на 2 възрастни с дете, ако родителите искат детето да е на допълнително легло то тогава то може да се настани само в студио. Но ако искат детето да се настани на спалнята, може да ползват цените за двойна сатандартна и двойна луксозна стая.

Храната:


Ресторантът на хотела е меко казано голям. Правен е с размах и неслучайно е особено популярен за сватби и големи фирмени тържества. Обстановката е разчупена и приятна, а храната е вкусна и добре приготвена, за което говори дългогодишния опит на хотел Лайпциг.

Удобствата:


Релакс центъра на хотела все още е в процес на изграждане, но пък ако сте хазартен тип, можете да си пробвате късмета в казиното на хотела.


иконка иконка

By Maria Koynakova