Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Лион Хотел 3*, София

Лион Хотел 3*, София

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

В очарователна сграда до Лъвов Мост се намира хотел Лион София. Малък, стилен и уютен.  Подходящ за кратки бизнес пътувания, за уикенд в града и за много други неща. Няма да ви лъжем – това е хотел за широко скроени хора. Предимството му, е че е на невероятно комуникативно място във всеки смисъл на думата комуникативно и е лесно достъпен. Проблема с паркирането ще ви поизмъчи докато намерете къде да спрете.  Разположен е на такова място, че само на пет минути в три различни посоки, София изглежда като три различни града.

Стаите:

Вътрешният интериор на хотела напомня на средата на 18 век - масивни мебели, удобни легла и дивани. Различните типове стаи се различават по цената, големината и по по-луксозната мебелировка. Не очаквайте да са просторни, все пак това е София, където няма място за велосипеди, камо ли за хотели с големи стаи.

Храната:

В кафе - ресторанта се сервира закуската, а през останалата част от денонощието няма да усетите липса на  ресторанти, механи и заведения за бързо хранене в района. В случай, че се нуждаете можете да се възползвате от масаж преди сън – предлагат се като допълнителна услуга.

Удобствата:иконка иконка

By Maria Koynakova