Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Модус Хотел 2*, Варна

Модус Хотел 2*, Варна

Варна, Модус Хотел 2*

Изгодни пакети

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:


Модерен, стилен, уютен. Винаги трябва да са три думи: Предизвиква ви да се поглезите. В два от апартаментите има вана в стаята. Това например никой от нас го няма вкъщи. Персоналът е жесток, в хубавия смисъл на думата, можете да си вземете бутилката вино от бистрото и да си я качите в стаята, за да си я употребите както намерите за добре.

Стаите:


Всяка стая разполага с климатик, LCD телевизор, минибар, сейф, телефон, високоскоростен безжичен интернет, сешоар, баня с душ и халати.  Всички апартаменти са с вана в банята, а два от тях са с вана в самата спалня.

Храната:


Храната в хотела се приготвя в бистро, което има и лятна градина. Там можете да опитате ястия по класически рецепти, а ако ви се рискува или експериментира и ястия по авторски рецепти.

Удобствата:


Хотелът разполага с фитнес зала, сауна и паркинг, който се заплаща по 10 лева на денонощие. Част от услугите са ни до болка познати и са от услугите, които рядко се сещаме да ползваме: химическо чистене и пране в рамките на деня, гладене и бизнес услуги. Интересното е, че можете да си наемете велосипед, с който да обиколите града, без да попадате в неудобни задръствания. 


иконка иконка

By Maria Koynakova