Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Момина крепост Хотел 2*, Велико Търново

Момина крепост Хотел 2*, Велико Търново

Велико Търново, Момина крепост Хотел 2*

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

На 4 км западно от Велико Търново; на 3 км южно от Арбанаси

 

By Maria Koynakova

Хотелът:


Изцяло реновиран, Момина крепост е приятен и непретенциозен хотел, предлагащ условия подходящи за уединена почивка и групов тип туризъм – например лагери, зелени училища или младежко честване на празници като Нова година и Осми декември. Разположен е в чудесно поддържан парк на един от хълмовете край Велико Търново – Ксилифор.

Стаите:


Хотелът разполага с 33 двойни, 26 тройни стаи и 4 апартамента, по-голямата част от които са реновирани. Стаите са сравнително малки, но топлите цветове и новото обзавеждане ги правят уютни и комфортни. Апартаментите се състоят от спалня и хол с мека мебел. Те настаняват до 4-ма възрастни.

Храната:


На разположение на гостите на Момина крепост за закуска и вечеря е просторен и обновен ресторант за 150 души. В него се организират и големи празнични събития със специално меню, музика и танци. На територията на хотела има и кафе сладкарница, която вечер се превръща в дискотека.

Удобствата:


 

Спортни активности и забавления

Хотел Момина крепост се намира в удобна близост до интригуващи туристически обекти като Арбанаси, Царевец и Дряновски манастир. Разположението му е удобно и за горски разходки, катерене, планинско колоездене и излети сред природата.

 

Децата  могат да играят в градината на хотела, където има и малка детска площадка с пързалка.

 

Паркинг

На място е обособен безплатен паркинг към хотела.

 

Домашни любимци

Разрешени са. Необходимо е предварително потвърждение.


иконка иконка

By Maria Koynakova