Обзор Бийч Резорт Хотел 4*, Обзор

Обзор Бийч Резорт Хотел 4*, Обзор

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Разположен е на плажа.

Хотелът:

Представете си, че имате луксозна вила на брега на морето. Че не сте обезпокоявани от никой, че след сутрешното кафе на терасата, направо може да влезнете в морето. Представете си как нищо не ви липсва, а спокойствието е в излишък.

Представете си как вечер, по време на залеза, за да се приберете във вилата си трябва да се разходите по плажа. Представихте ли си?

Това дори не е раклама, а е точно така. Напълно неограничавани от часовете за храна в хотелите и същевременно с предимството на голям избор от ресторанти, услуги в СПА центъра, басейни, тук разполагате с възможността сами да моделирате почивката си и максимално да се доближите до идеята за съвършеното местенце на морето.

Рядко се срещат такива места.

Стаите:

Коплексът се състои от апартаменти, по-голямата част от които са с изглед към морето, а не малка част са на самия плаж. Т.е. терасата им е на самия бряг. А това ако не е достатъчно условие още сега да стегнете куфарите?

Всички апартаменти са обзаведени с необходимото, ако решите да ограничите контакта си с цивилизацията. Имате на разположение напълно обзаведени кухни, просторни и чисти хол и спалня, телевизори, чисти чаршафи, които се подменят на всеки три дни...и, както споменахме, тераса с излаз директно на плажа.

Храната:

Може да избирате между няколко ресторанта, където няма начин да останете разочаровани от качеството на храната.

Удобствата:

В комплекса има голям избор от услуги в СПА центъра. Комплексът разполага с външен басейни, дневен и нощен бар. Има и два мини-маркета, където може да си напазарувате и въобще да се ограничите до апартамента си и плажа пред него.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova