Панорама Хотел 3*, Пампорово

Панорама Хотел 3*, Пампорово

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

Попитайте баба и дядо дали помнят хотел Панорама в Пампорово и те ще въздъхнат по младините си. Единственото, което хотелът е запазил от онези далечни времена около Троянската война, е духа на родопчани. Ще ви посрещнат топло и няма да ви оставят да скучаете.

Стаите:

Стаите са малки, но уютни. Имат само най-необходимото: телефон, телевизор, мини бар и сейф нещо нетипично за 3 хотел. Банята е малка с душ кабина. Не очаквайте да се ширите в някакви палати – хотелът предлага достатъчно добър стандарт за една пълноценна почивка.

Храната:

Ресторантът на хотела е достатъчно голям, за да съберете цялата тайфа и да направите „Сватбарска маса“ - ако решите. Изборът не е малък и не е твърде сложен – няма да се объркате от прекалено сложни ястия, чиито имена дори не може да произнесете. Няма да останете разочаровани, а и цените са доста поносими. В хотела има и барбекю – градина – предпочитано място за обяд или вечеря през лятото.

Удобствата:

Предимство е, че навсякъде има Интернет и може често да проверявате пощата за нов „мейл“.
В случай, че в  детството сте били фенове на електронните игри - сега е моментът да покажете колко сте били добри едно време. А какво ли може да се направи с една маса, 2 щеки и дузина топки?
За хората със сериозна мускулна треска след първия ден на пистата, СПА центърът на хотела може да се отрази доста добре. В сауната с питие или в ръцете на професионални масажисти, изборът си е ваш, но не пропускайте нощния бар, за който ще разказвате на приятелите си, ако въобще си спомняте нещо от вечерта.

За да направим вашето преживяване на нашия сайт по-приятно и ползотворно, да изпращаме специални промоции и съобщения, според вашите интереси, ние ползваме бисквитки.


Можете да прочетете подробно описание на бисквитките, които ползваме и да прецените дали да се съгласите или да се откажете от тях. Второто няма да ограничи ползването на сайта ни, но ще прекрати възможността да бъдете информирани в рекламните канали за оферти към които бихте имали интерес.

иконка иконка

By Maria Koynakova