Usit Colours използва бисквитки, с цел подобряване на услугата на нашите уебстраници. Ако продължите да използвате онлайн услугите ни, приемаме че сте съгласни да получавате бисквитки от уебстраниците, собственост на компанията.

Пирин Резиденс Хотел 4*, Разлог

Пирин Резиденс Хотел 4*, Разлог

Намерете оферти за хотела и резервирайте за дати по ваш избор

  1. Стая 1

Местоположение:

Хотелът:

В една от най-красивите местности е разположен комплекс Пирин Резиденс, обграден от планини и само на 10 минути от Банско. На пръв поглед ще ви се стори като всички останали хотели в този район, но това което прави невероятно впечатление е чувството за пространство. Интериорът е изцяло в светли тонове и навсякъде с големи прозорци, за да можете да се насладите на красотата на Разложката котловина.

Стаите:

Хотел-апартаментите са едни от най-разпространените хотели в България - този също е такъв. Обзаведен е с вкус и определено си личи, че не са пестени средства. Всички студиа и апартаменти са обзаведени с кожени мебели и плоски телевизори и отново спиращата дъха гледка. Единственият недостатък е в студиата, тъй като не са със спални, а с разтегателни дивани и за някои може и да не е особено комфортно. Препоръчваме настаняване в апартаменти – разликата в цената не е голяма и определено е по-добре да се спи на легло, отколкото на диван. Всички студиа и апартаменти разполагат с напълно оборудвани кухни.

Храната:

Ресторантът няма да ви впечатли с размерите си, но за сметка на това е много уютен и можете спокойно да се насладите на храната си. Менюто не е много дебело или пък прекалено натруфено – храната е доста вкусна, а цените са същите като в по-големите градове в България.

Удобствата:

Освен, че можете да практикувате безопасен спорт - голф, можете и да отмаряте в Релакс центъра. Там няма да намерите басейн, но пък можете да запалите нергиле и да се наслаждавате на топлината и приятната атмосфера. За децата има зала, в която можете спокойно да ги оставите да поиграят докато сте в горещото външно джакузи.


иконка иконка

By Maria Koynakova